Nieuwe Nobelaer: Docent(e) Klarinet

Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur zoekt een Docent(e) Klarinet voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 01-06-2021Nieuwe Nobelaer is het kloppend culturele hart van Etten-Leur. Een bruisende ontmoetingsplek waar bibliotheek, theater en kunsteducatie onder één dak en onder één bestuur samenwerken. Vanaf 2022 in een gloednieuw gebouw dat momenteel gerealiseerd wordt aan de Parklaan.

Elke dag weer zorgt ons jonge, gedreven team voor betekenisvolle belevenissen. Zo krijgt jong en oud de kans om te ervaren hoe kunst en cultuur verbindt, inspireert en verrast. Een leven lang Nieuwe Nobelaer voor iedereen. We hebben een zeer divers personeelsbestand met zo’n 25 fte en een grote groep vrijwilligers, zzp’ers en stagiaires. In totaal werken we met 125 mensen aan cultuur voor iedereen.

In verband met de pensionering van onze collega zoekt Nieuwe Nobelaer voor het nieuwe cursusjaar (vanaf 1 september 2021) een nieuwe

Docent(e) Klarinet

nader te bepalen aantal uur; dit is zowel in dienstverband als op zzp-basis mogelijk

Als docent(e) klarinet geef je op professionele en bevlogen wijze muzieklessen aan leerlingen van diverse leeftijden (van 6 t/m 88 jaar). Daarnaast verzorg je mogelijk groepslessen (ook voor kinderen) en geef je circa tien keer per jaar muziekles over jouw muziekinstrument op basisscholen. De voorkeur gaat uit naar een docent die affiniteit heeft met lichte muziek, jazz en thuis is in klassieke muziek.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde conservatoriumopleiding klarinet.
 • Je hebt een duidelijke visie op het geven van muzieklessen.
 • Je bent thuis in diverse genres en stijlen.
 • Je hebt ervaring in en een passie voor lesgeven.
 • Je hebt ervaring in het werken met diverse leeftijdsgroepen.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je hebt de ambitie en competenties om mede de lijn uit te zetten voor de muziekafdeling van Nieuwe Nobelaer.

Ons aanbod

 • Een uitdagende functie binnen een dynamische, inspirerende, informele werkomgeving.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief, creativiteit en ideeën.
 • Ondersteuning in de vorm van training, docentdagen en contact met collega’s.
 • Mogelijkheid tot delen van kennis, uitwisseling en co-creatie.
 • Bij een dienstverband zal de inschaling en salariëring conform CAO Kunsteducatie zijn, minimaal € 2.566,- en maximaal € 4.024,- per maand bij een werkweek van 36 uur.

Stuur je schriftelijke reactie, voorzien van motivatie waarin jouw visie op muzieklessen omschreven staat en curriculum vitae met foto voor 1 juni 2021 naar: werken@nieuwenobelaer.nl t.n.v. Margot Bruijns, medewerker HRM.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.