Nationale Opera & Ballet: Manager particuliere fondsenwerving

Nationale Opera & Ballet in Amsterdam zoekt een Manager Particuliere Fondsenwerving voor 38 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 16-05-2021Nationale Opera & Ballet is een van de grootste Nederlandse culturele organisaties en bevindt zich in het hart van Amsterdam. Bij ons ontstaat de magie op het podium. Met ruim 600 collega’s van 30 nationaliteiten werken we elke dag samen om grootse opera- en balletproducties neer te zetten. Elk detail telt en daarom hechten we waarde aan vakmanschap in elk onderdeel van onze organisatie. Wil jij hieraan bijdragen?

Wij zoeken een

Manager Particuliere Fondsenwerving

38 uur per week

Wie wij zoeken
Voor de afdeling Fondsenwerving & Relatiebeheer zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zich richt op het aantrekken van particuliere donateurs. De afdeling Fondsenwerving & Relatiebeheer bestaat uit 12 medewerkers en is verantwoordelijk voor het behouden en werven van extra inkomsten van fondsen, bedrijven en particuliere gevers. Het belangrijkste doel van de afdeling is het vergroten van het financiële draagvlak van Nationale Opera & Ballet en het verstevigen van de relaties met onze meest loyale bezoekers.

Als manager particuliere fondsenwerving ben je onder andere verantwoordelijk voor je eigen geefkring aan donateurs en daarmee voor de inkomsten vanuit die kring. Je richt je op het aantrekken van particuliere gevers, met een belangrijke focus op het werven van grotere giften en het beheren van de relaties met bestaande donateurs. Je ziet mogelijkheden en kansen en weet deze met jouw commerciële en sociale insteek om te zetten in concrete acties en resultaat. Je houdt ervan om te netwerken en nieuwe contacten op te doen. Via wervende teksten weet je particuliere donateurs te enthousiasmeren om zich te verbinden aan onze organisatie. Samen met het team kom je tot creatieve ideeën en evenementen en voer je deze uit om de band met onze donateurs warm te houden.

Wat jij zoekt
Lijkt het je een uitdaging om een rol te spelen binnen deze bijzondere artistieke en internationale omgeving? Heb je al een aantal jaren werkervaring in de fondsenwerving? Vind je het geen probleem om soms ook in de avonden en weekenden rondom de voorstellingen te werken? En heb je affiniteit met opera en ballet of ben je nieuwsgierig naar deze kunstvormen? Solliciteer dan vóór maandag 17 mei via de sollicitatie-button hieronder door een motivatie en CV in te sturen en maak snel met ons kennis om te kijken of de klik er is!

De gesprekken in de eerste ronde zullen online plaatsvinden op 21 en 25 mei. Daarbij aanwezig zijn het afdelingshoofd en een collega manager particuliere fondsenwerving. De tweede ronde vindt plaats in het theater zelf en hier sluit een HR adviseur aan bij het gesprek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Nationale Opera & Ballet omarmt diversiteit en inclusiviteit. Vacatures staan open voor iedereen.

Wat wij bieden

  • het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal €3.166 en maximaal €4.486 per maand op basis van een fulltime dienstverband (38 uur);
  • 8% vakantiegeld;
  • 30 vakantiedagen én 5 ATV dagen;
  • een goede pensioenregeling;
  • een reiskostenvergoeding;
  • trainings- en opleidingsmogelijkheden;
  • een Employee Benefits verzekeringenpakket;
  • korting op een sportschoolabonnement;
  • uitnodigingen voor de generale repetities van onze voorstellingen en een aantrekkelijke plaatskaartregeling voor opera en ballet!

Contact
Heb je vragen over de functie, stuur gerust een e-mail naar Roos Bernelot Moens, hoofd Fondsenwerving & Relatiebeheer a.i. via r.bernelotmoens@operaballet.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Carmen Mersch, adviseur HR via c.mersch@operaballet.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.