Mooi Weer & Zo: Zakelijk Medewerker

Mooi Weer & Zo in Rotterdam zoekt een Zakelijk Medewerker voor 10 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenMooi Weer & Zo is een theatergezelschap midden in de stad Rotterdam. We kiezen bewust voor het spelen van repertoirestukken, en zijn daarmee een van de weinige kleinere groepen in het land die dat doen. Het verlagen van de drempel om naar dit soort theater te gaan, is een van onze speerpunten. We creëren daarvoor een gastvrije setting waarin iedereen zich welkom voelt. Maar we verliezen de kwaliteit niet uit het oog. Zowel degenen die nooit naar theater gaan, als de doorgewinterde ‘schouwburgbezoekers’ komen bij ons aan hun trekken. We willen dus een echt publiekstheater zijn.

Mooi Weer & Zo zoekt een zakelijk medewerker die de algemeen directeur bijstaat in de dagelijkse leiding. Het creëren van voorstellingen moet in deze tijd steeds vaker gebeuren met beperkte financiële middelen. Als zakelijk medewerker zorg jij met jouw expertise ervoor dat de financiën het artistieke proces stevig ondersteunen. Onder aansturing van en in samenwerking met de algemeen directeur draag je verantwoordelijkheid voor de bedrijfsvoering en het dagelijks management van de stichting.

Zakelijk Medewerker

10 uur per week

Jij

 • Hebt liefde voor theater en in het bijzonder voor repertoiretoneel.
 • Beheerst de nodige basisvaardigheden, zoals het maken van begrotingen, het werken in Excel, et cetera.
 • Bent collegiaal, betrouwbaar en discreet.
 • Beschikt over goede sociale vaardigheden.
 • Werkt planmatig en nauwkeurig.
 • Kunt je goed aanpassen aan voortdurend veranderende omstandigheden.
 • Hebt goede schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels).
 • Hebt ambitie om door te groeien.

Je takenpakket omvat de volgende verantwoordelijkheden

 • Je draagt zorg voor de financiën. Onder andere: ontwikkelen van het verdienmodel; opstellen van periodieke forecasts en rapportages; maken van projectafrekeningen en financiële verantwoordingen van projectadministratie en eventueel de boekhouding; verrichten van betalingen; opstellen van verkoopfacturen; voorbereiden van accountantscontrole; afhandeling van auteursrechten.
 • Het opstellen van samenwerking overeenkomsten; zorgen voor correcte administratie.
 • Fondswerving en sponsoring. Onder andere: ontwikkelen van fondsenstrategie; werving van aanvullende fondsen en sponsors; financiële afhandeling en verantwoording van de subsidies bij publieke en private fondsen; aanboren van nieuwe geldstromen, ontwikkelen van vrienden- en bedrijven-netwerk).
 • Acquisitie en verkoop. Onder andere: onderzoeken van mogelijke speelplekken en co-partners; verkoop van voorstellingen; verkoopstrategie merchandise.
 • Het opstellen van beleidsplannen, jaarplannen en verantwoordingen.

Wij bieden

 • Een samenwerkingsovereenkomst op zzp-basis voor 1 ½ dag per week.
 • Betaling conform de cao Toneel en dans.
 • Ruimte om te leren en te groeien.
 • Grote zelfstandigheid.
 • Een spannende en inspirerende werksfeer.

Je start je werkzaamheden per 1 september 2021 of in overleg op een andere datum. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar eva@mooiweerenzo.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.