Lindenberg Cultuurhuis: Docent Piano / Keyboard

Lindenberg Cultuurhuis in Nijmegen zoekt een Docent Piano / Keyboard voor een  nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Nader te bepalen, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 16-05-2021Stichting Lindenberg Cultuurhuis is dé culturele ondernemer van Nijmegen. Onze missie is kunst en cultuur van goede kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken. De Lindenberg weet jaarlijks ruim drieduizend cursisten in de disciplines dans, muziek, theater, beeldende kunst en schrijven te boeien. Zij richt zich expliciet op cultuurspreiding en bedient daarvoor alle bewoners in de regio met open cursussen en specifiek het onderwijs in de aanpak en attentiewijken. Bij de Lindenberg werken ongeveer tweehonderd docenten en ruim dertig facilitair medewerkers.

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een:

Docent Piano / Keyboard

nader te bepalen aantal uur | Standplaats Nijmegen en Oosterhout

We zijn op zoek naar een enthousiaste piano / keyboard-docent voor het geven van lessen aan kinderen, jongeren en volwassenen, met in eerste instantie een nadruk op kinderen. Cursisten zijn zowel beginners als gevorderden. Vooralsnog gaat het alleen om het geven van lessen op het instrument. Het verzorgen van samenspel-lessen en bandcoaching behoort op termijn, bij gebleken geschiktheid, tot de mogelijkheden. In eerste instantie gaat het om een beperkt aantal lesgebonden uren (3-6 uur) op de maandagmiddag en avond, maar een urenuitbreiding is op termijn niet uitgesloten. Het roosteren van de lestijden doe je zelf, in overleg met de cursist.

Taken

  • Lessen voorbereiden en geven.
  • Cursisten begeleiden, motiveren en stimuleren in het benutten en ontwikkelen van hun talenten;.
  • Actieve deelname aan open dagen, vergaderingen en presentaties.

Functie-eisen

  • In het bezit van een diploma HBO Conservatorium. Een aanvullende pedagogisch-didactische aantekening is een pre.
  • Minimaal twee jaar ervaring in het geven van pianolessen aan zowel kinderen, jongeren als volwassenen.
  • Flexibele en ondernemende houding.
  • Een enthousiaste en creatieve collega met teamgeest.
  • Woonachtig in de regio.

Wij bieden

  • Een dynamische werkomgeving die sterk in ontwikkeling is.
  • Een enthousiast en professioneel team.

Salariëring en arbeidsvoorwaarden
Conform CAO Kunsteducatie. Schaal 8, anciënniteit is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het arbeidscontract zal in eerste instantie voor bepaalde tijd worden gegeven. Ook freelancers worden nadrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.

Sollicitatie en inlichtingen
Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag voor 16 mei 2021 een korte en bondige motivatiebrief met CV ter attentie van Marieke Vosselman bij voorkeur per e-mail aan vacatures@delindenberg.com onder vermelding van ‘vacature Docent Piano’ of per post ter attentie van Afdeling Personeelszaken, Stichting Lindenberg Cultuurhuis, Postbus 578, 6500 AN Nijmegen.

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Joop Eerden, tel 06 -20696854.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.