Korzo: AV specialist

Korzo in Den Haag zoekt een AV specialist voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 15-05-2021Korzo is een toonaangevend podium én creatief producent. We werken met makers en partners die zich begeven op het snijvlak van dans en beweging, grenzen opzoeken en eroverheen kijken. Zij vinden een plek in en rond onze avontuurlijke programmering, een afspiegeling van de actuele top op het gebied van dans, muziek en fysiek theater en circus. We herkennen talent, bieden ruimte voor experiment en onderzoek en stimuleren nieuwe ontwikkelingen. We brengen publiek en makers samen in vernieuwende formats, vanuit de overtuiging dat talent bloeit door verrassende verbindingen en een open blik. Niet voor niets is ons motto ‘Here to move you’.

Eind januari heeft Korzo het online 3D platform Studio X gelanceerd, waar het publiek op een uitdagende manier cultuur kan beleven. Met Studio X is een virtuele ruimte toegevoegd aan het Korzo-pand. Een online makershuis en podium dat 24 uur per dag te bezoeken is. Een extra locatie waar bezoekers meer te weten komen over de aan Korzo verbonden dans- en circusmakers, waar nieuwe programma’s voor worden ontwikkeld en festivals online te bezoeken zijn.

AV specialist

16 uur per week

Korzo is per direct op zoek naar een AV specialist die de live(stream) uitzendingen in Studio X kan coördineren en digitale producten kan ontwerpen die bijdragen aan de visuele representatie van Korzo, zowel online als in het theater aan de Prinsestraat. Je wordt aangestuurd door het Hoofd Techniek en werkt tevens nauw samen met de afdelingen Marketing & Communicatie en Productie.

Werkzaamheden

 • Je maakt en coördineert opnames van open studio’s, tutorials, trailers / teasers en registraties en edit deze in opdracht van diverse afdelingen.
 • Je coördineert en verzorgt de (livestream) uitzendingen in Studio X, zorgt dat alle materialen klaar staan en ontwerpt eventueel benodigde digitale middelen.
 • Je adviseert over te gebruiken audiovisuele apparatuur en streaming diensten en zorgt voor een efficiënte werkwijze.
 • Je beheert het digitale (video)archief van Korzo.

We zijn op zoek naar iemand die

 • Creatief, flexibel en initiatiefrijk is.
 • Zelfstandig en efficiënt werkt.
 • Goed communiceert, kan overtuigen en goed samenwerken.
 • Gevoel heeft voor het werken in een theater.

Korzo zoekt een AV specialist met

 • MBO+ werk- en denkniveau.
 • Eén tot drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie; ervaring in de evenementenbranche is een pre.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Kennis van relevante programmatuur, zoals Adobe, QLab en OBS.

Korzo biedt
Een inspirerende werkplek bij een professionele podiumkunstenorganisatie in het historische hart van Den Haag. Korzo is aangesloten bij werkgeversorganisatie Nederlandse Associatie Podiumkunsten (NAPK) en volgt derhalve de Cao Toneel en Dans. De functie is ingeschaald in schaal 5.

Korzo onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en vindt het belangrijk dat de organisatie een afspiegeling is van de samenleving. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Vacature- en contactinformatie
Solliciteren kan vóór 15 mei 2021 door middel van een sollicitatiebrief voorzien van cv te sturen naar Monique Kooij-Alphenaar: monique@korzo.nl. Voor vragen betreffende de vacature kun je contact opnemen met Bas Vissers, Hoofd Techniek: bas@korzo.nl. Het gaat om een tijdelijke aanstelling van één jaar met zicht op verlenging na goed functioneren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.