Hogeschool voor de Kunsten Utrecht: Medewerker Studievoortgang

De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in Utrecht zoekt een Medewerker Studievoortgang voor 0,8 fte (32 uur) | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 16-05-2021HKU is met ruim 4000 studenten de grootste hogeschool voor de kunsten in Nederland en één van de grootste op kunst, cultuur en creatieve industrie gerichte opleidingsinstituten in Europa. HKU kent een breed aanbod aan opleidingen verdeeld over negen schools. Daarnaast heeft HKU meerdere expertisecentra, lectoraten en ondersteunende diensten. HKU acteert als een platte organisatie die al netwerkend, met kunst en kunstbeoefening als basis, nieuwe verbindingen smeedt met de maatschappij en innovatieve toepassingen ontwikkelt voor maatschappelijke uitdagingen. Het motto van HKU luidt: de kunst van HKU, nieuwe verbindingen, nieuwe toepassingen.

Heb je interesse in het verbeteren van onderwijsondersteunende processen? Ben je samenwerkingsgericht en administratief vaardig? Heb je affiniteit met het kunstonderwijs? Kom dan werken als medewerker binnen team Studievoortgang!

Medewerker Studievoortgang

0,8 fte (32 uur)

Wat ga je doen?
Je komt te werken binnen Onderwijs- en Studentzaken (OSZ), team Studievoortgang. Het team verzorgt voor HKU een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van de studievoortgang van de student. Hieronder vallen taken zoals de inrichting van de systemen, inschrijving op onderwijs, verwerken van cijfers en controles. Ook draagt het team zorg voor de diplomering (waaronder de productie van getuigschriften en supplementen) en studieadviezen aan studenten in het eerste jaar van inschrijving. De werkzaamheden worden uitgevoerd in OSIRIS.

Naast de algemene werkzaamheden zijn de aandachtsgebieden binnen het team verdeeld. Voor deze functie zoeken we een medewerker die zich richt op de verdere ontwikkeling van de werkzaamheden van het team, met name op het gebied van procesoptimalisatie. De medewerker maakt actief verbinding met het onderwijs en andere onderwijsondersteunende teams om de processen voor iedereen zo eenvoudig en gedegen mogelijk te maken met een optimale aansluiting op het onderwijs. Knelpunten worden gesignaleerd en in kaart gebracht, en in overleg met andere teams wordt er naar oplossingen gezocht.

Wat vragen wij?

  • Kennis van en/of ervaring met het verbeteren van processen.
  • Je bent nauwkeurig en administratief goed onderlegd.
  • Je bent handig met programma’s en kunt je software snel eigen maken. ervaring met OSIRIS is een pre.
  • Flexibele en een proactieve werkhouding, gericht op samenwerking.
  • Een nieuwsgierige en open houding.
  • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?
Je komt terecht in een bruisende, veelzijdige onderwijsinstelling met ruim vierduizend kunstenaars in opleiding en heel veel inspirerende verhalen. Je werkt samen met ambitieuze docenten, ondersteunende medewerkers, directeuren die zich dagelijks inspannen om onze studenten een goede toekomst te kunnen bieden.

Voor deze functie bieden we je een salaris conform de cao-hbo én aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het bruto maandsalaris bedraagt – afhankelijk van opleiding en ervaring – bij een fulltime dienstverband minimaal € 2.534 en maximaal € 3.480 (schaal 8), exclusief 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (8,3%).

Wij bieden een dienstverband voor één jaar, met – bij goed functioneren – uitzicht op een vast dienstverband.

Je werkplek is op de Nieuwekade te Utrecht. Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn wordt er zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt. Voor de inwerkperiode maken we passende afspraken.

Wil je meer informatie en/of solliciteren?
Voor vragen ben je van harte welkom bij Félice van Leeuwen, hoofd Studievoortgang, via felice.vanleeuwen@hku.nl. Solliciteren kan tot en met zondag 16 mei 2021. De eerste gespreksronde is gepland op vrijdagochtend 21 mei 2021.

HKU wil een inclusieve organisatie zijn, dus het maakt ons niet uit waar je geboren bent, waar je in gelooft of van wie je houdt. We zijn nieuwsgierig naar jouw talent en hoe jij het verschil maakt voor onze organisatie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.