Het Nationale Theater: Medewerker Vastgoedbeheer

Het Nationale Theater in Den Haag zoekt een Medewerker Vastgoedbeheer voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 18-04-2021Het Nationale Theater is een jonge landelijke theaterorganisatie voor volwassenen en jeugd met drie eigen theaters in Den Haag: de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3. We zijn continu op zoek naar nieuwe verhalen en andere manieren om het hart van de samenleving te veroveren. Alle verschillende stemmen die we horen brengen we met ons acteursensemble en team van regisseurs samen in de producties van Het Nationale Theater en jeugd- en jongerenproducties van HNTjong. We geven hierbij jonge acteurs en makers ruimte om te experimenteren en proberen nieuwe theaterformats uit, van bingewatchen tot zomerspektakel, van stand-up tot theatercollege.

Wij zoeken een

Medewerker Vastgoedbeheer

24 uur per week

De medewerker vastgoedbeheer zorgt samen met het hoofd Facilitair en met de huismeesters voor het beheer en onderhoud van de 7 gebouwen. Hieronder valt de inventaris, (technische) voorzieningen en terreinen. Je bent daarbij met name bezig met het uitwerken van onderhoudsplannen voor de gebouwen. Je hebt het behalen van de gewenste kwaliteit, het toetsen van overeengekomen afspraken, het doorvoeren van verbeteringen in processen en het halen van reële besparingen met de samenwerkingspartners als doel. Daarnaast bewaak je de financiën, kwaliteit en de planning op uitvoering van het planmatig onderhoud op complex- of woningniveau (van schilderwerk en liften tot het vervanging van technische installaties). Je maakt samen met je 18 collega’s onderdeel uit van de afdeling Facilitair.

Wie zoeken we:

 • Je hebt minimaal mbo-4-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt scholing gehad in vastgoedbeheer;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent stressbestendig en flexibel;
 • Je weet goed het overzicht te bewaren en kunt multitasken;
 • Je werkt zelfstandig en probeert problemen eerst zelf op te lossen;
 • Je woont bij voorkeur in Den Haag of directe omgeving.

Wat ga je doen:

 • Bijhouden en eventueel opstellen van onderhoudsbegrotingen en planningen;
 • Werkopdrachten opstellen, aanbestedingen uitvoeren en facturen controleren;
 • Bijdragen aan duurzaamheidsbeleid en een veilige werkomgeving;
 • Overleggen met externe partijen zoals (ver)huurders en contractpartijen;
 • Optreden bij calamiteiten

Geïnteresseerd?
Mail dan je cv en motivatie vóór 18 april 2021 naar vacatures@hnt.nl. Het salaris is conform de cao Toneel en Dans. Meer informatie over de functie kan je opvragen bij Jeroen Feelders (Hoofd Facilitair).

Wij streven naar een medewerkersbestand dat de diversiteit van de maatschappij weerspiegelt en hanteren De Code Culturele Diversiteit & Inclusie. Mede daarom hopen wij op veel reacties van sollicitanten met een bi-culturele achtergrond of met een beperking. De vacature staat met nadruk open voor iedereen in de samenleving.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.