Het Klooster: Docent Muziek

Het Klooster in Woerden zoekt een Docent Muziek voor 8 tot 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 12-05-2021Het Klooster is het theater en centrum voor kunsteducatie, gevestigd in een markant gebouw in het centrum van Woerden. Met het uitgebreide cursus- en lesaanbod in muziek, dans, theater en digital arts bereikt Het Klooster Woerdenaren van alle leeftijden (> 2000 cursisten) en in het theater worden per seizoen circa 90 professionele voorstellingen in alle genres gepresenteerd en circa 40 amateurvoorstellingen en eigen producties.

Daarnaast verzorgt Het Klooster in alle disciplines structurele lessen en projecten op een groot aantal scholen in het primair en voortgezet onderwijs.

Het is een plek om uit te gaan en van voorstellingen en concerten te genieten en een plek waar leerlingen zelf hun talenten ontwikkelen en op het podium staan.

Het Klooster, theater en centrum voor kunsteducatie in Woerden, zoekt wegens uitbreiding per 1 september 2021 een

Docent Muziek

voor 1 of 2 dagen per week

Honorering conform de CAO Kunsteducatie (in dienstverband of op zzp-basis)

Het Klooster verzorgt structureel wekelijkse muzieklessen op meer dan 20 basisscholen in de gemeente Woerden. Vanwege uitbreiding van het aantal deelnemende scholen zoeken wij een docent muziek ter uitbreiding van ons team van 12 docenten muziek naast ons team van ruim 30 instrumentale en vocale muziekdocenten.

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren docent muziek die:

  • een afgeronde of bijna afgeronde conservatorium-opleiding docent muziek heeft
  • bij voorkeur bekend is met het werken volgens de Kodály-methode
  • op één of twee dagen per week beschikbaar is voor het verzorgen van structurele muzieklessen op 1 of 2 vaste basisscholen als muziekvakleerkracht
  • daarnaast in overleg beschikbaar is voor het verzorgen van naschoolse cursussen en projecten
  • deel wil uitmaken van ons team van docenten muziek waarin onderling veel samengewerkt en uitgewisseld wordt
  • een bijdrage wil leveren aan het verder uitbouwen van onze werkzaamheden als centrum voor kunsteducatie met andere doelgroepen zoals ouderen

Sollicitaties (motivatiebrief en cv) graag vóór 13 mei 2021 mailen aan Judith Oussoren, hoofd kunsteducatie bij Het Klooster: judith.oussoren@kloosterwoerden.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Judith Oussoren: 06-10746187.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.