Fonds voor Cultuurparticipatie: Directiesecretaris(esse) / Officemanager

Het Fonds voor Cultuurparticipatie in Utrecht zoekt een Directiesecretaris(esse) / Officemanager voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 14-05-2021Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert actieve cultuurdeelname in Nederland door het verstrekken van subsidies aan organisaties die culturele projecten opzetten. Herken jij je in iemand die graag vooruitdenkt, oog heeft voor detail, kritisch meedenkt met het management en heb je een warm hart voor de culturele sector?

Solliciteer dan direct naar de functie van:

Directiesecretaris(esse) / Officemanager

32 tot 36 uur per week

Ben jij per direct beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week (verdeeld over vijf dagen) en heb jij ervaring in het ontzorgen van een druk bezette directeur-bestuurder? Draai jij je hand niet om voor het regelen van een Raad van Toezicht (RvT)-vergadering? Zit notuleren in je bloed? Ben je een spin in het web en houd je van regelen en organiseren? Word jij blij van het stroomlijnen van een complexe agenda? Dan zoeken wij jou!

Bovengenoemde taken zijn een deel van je functie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de receptie en regel je facilitaire zaken.

In deze veelzijdige functie vragen wij

  • HBO werk- en denkniveau en/of passende werkervaring en vanzelfsprekend beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Meer dan vijf jaar ervaring in het ondersteunen van directie.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het voorbereiden en organiseren van vergadering op RvT niveau.
  • Ervaring met ibabs is een pre.
  • Jij hebt oog voor detail, je bent proactief, denkt mee, bent initiatiefrijk, flexibel en een teamspeler.
  • Je kunt goed prioriteiten stellen.

Inclusiviteit
Wij willen als Fonds een afspiegeling van de samenleving zijn. Bij onze wervingsstrategie houden wij hier rekening mee. Als blijkt dat je een verrijking bent van onze personele samenstelling door daaraan bij te dragen, dan zien we dat als meerwaarde.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende en uitdagende functie in een ambitieuze omgeving met fijne collega’s met veel kennis. Leuke samenwerking binnen een klein en hecht team. Als jij onze nieuwe collega wordt, dan bieden we jou in eerste instantie een contract voor een jaar. Het salaris is conform schaal 8 BBRA (€ 2.623,00 – € 3.546,00 bruto op basis van 36 uur) en we bieden je een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard krijg je de beschikking over een laptop en mobiele telefoon.

Meer info?
Wil je meer weten over de procedure, dan kun je contact opnemen met Keltoum El Ghamarti, HR Professional, bereikbaar op 06-31112194 of k.elghamarti@cultuurparticipatie.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Lucia Hanstede, Managementassistente, bereikbaar op 06-15411671 of l.hanstede@cultuurparticipatie.nl.

Enthousiast?
Je kunt tot vrijdag 14 mei 2021 solliciteren.

Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan de verhalen van onze medewerkers op onze website.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.