Dekmantel: Food Curator

Dekmantel in Amsterdam zoekt een Food Curator voor in totaal circa 100 uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 18-04-2021Dekmantel is binnen de muziekwereld een eigenwijze en groeiende organisatie die zich focust op elektronische muziek in de breedste zin van het woord. Zo organiseren we drie festivals in binnen- en buitenland (Dekmantel Festival, Lente Kabinet en Dekmantel Selectors), runnen we op dagelijkse basis een muzieklabel en houden we ons bezig met andere projecten waar we in geloven. De liefde voor muziek stroomt door ons DNA en we raken enthousiast van iedereen die dat gevoel deelt.

We zijn een platte organisatie, wat betekent dat we het belangrijk vinden dat ieders stem gehoord wordt binnen het bedrijf. We maken graag ruimte voor eigen input, creativiteit en innovatieve ideeën en proberen zo ook van elkaar te leren.

Food Curator

Circa 100 uur

Functieomschrijving en werkzaamheden
Als Food Curator ben je verantwoordelijk voor het cureren van food aanbod op onze festivals Lente/Zomer Kabinet en Dekmantel Festival (beiden vegetarisch), waarbij de productionele uitvoer bij de horeca producent ligt. Je taken bestaan grotendeels uit het werven en selecteren van creatieve (duurzame) food partners, die samen voor een prikkelend en samenhangend food aanbod op onze festivals zorgen. Zaken waar je over nadenkt zijn bijvoorbeeld de verdeling van porties en capaciteit per uur, maar je maakt ook afspraken over financiën en duurzaamheidsdoelstellingen. Daarnaast verzorg je een duidelijke overdracht aan de horeca producent en draag je zorg voor evaluatie en rapportage van de verschillende partners.

NB: Door de huidige pandemie is het onzeker of onze festivals doorgaan en dit heeft natuurlijk invloed op de werkzaamheden. Vooralsnog gaan we uit van een herstart in de zomer en is er dus werk aan de winkel. In onze gesprekken met kandidaten zullen we hier verder over uitweiden.

Wie zoeken we?

  • Je hebt toegang tot een netwerk van creatieve food partners, bij voorkeur regionaal (Amsterdam en omgeving)
  • Je hebt ervaring met het samenstellen van aanbod met meerdere (kleine) food ondernemers
  • Je draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Dekmantel, intrinsieke motivatie is gewenst
  • Je denkt en zoekt buiten de gebaande paden, we streven naar een uniek, creatief en vooral ook kwalitatief food aanbod
  • Je hebt ervaring op het gebied van evenementen, bij voorkeur festivals (maar geen must)
  • Affiniteit met Dekmantel/de culturele sector is gewenst (maar geen must)

Wat bieden we?

  • Een positie binnen een jong en dynamisch bedrijf, waarbij er ruimte is om naar eigen inzicht en creativiteit een kloppende food line-up samen te stellen
  • Een freelance aanstelling voor circa 100 uur, startend in mei
  • Een marktconforme projectfee
  • Een werkplek bij ons op kantoor (indien gewenst), inclusief gratis (en gezonde) lunch

Reageren
Klinkt dit goed in de oren? Mail ons dan een korte motivatie inclusief je CV naar douk@dekmantel.com. Solliciteren kan t/m 18 april, (digitale) gesprekken zullen plaatsvinden rond de laatste week van april.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.