De Cacaofabriek: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

De Cacaofabriek in Helmond zoekt een Stagiair(e) Marketing & Communicatie voor 36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 17-05-2021De Cacaofabriek is dé creatieve broedplaats voor Helmond. Deze culturele hotspot heeft een grote popzaal waar (inter)nationaal bekende artiesten een intieme clubshow doen en waar het lokale talent voor het eerst in aanraking komt met live muziek. In het pand vind je ook drie filmzalen waar de grotere arthouse films worden gedraaid. Daarnaast is er een grote expositieruimte. Deze biedt tentoonstellingen van jong talent en lokale helden tot nationaal gerenommeerde kunstenaars.

Zie jij een toekomst voor je bij een poppodium, filmhuis of expositieruimte? Zet dan je eerste stappen bij ons! In deze stage krijg je de kans om je communicatie skills toe te passen op al deze plekken tegelijk. Je moet er hard voor werken, maar als je daar niet voor terugdeinst heb je zeker weten een te gekke tijd in ‘team marketing & communicatie’ bij De Cacaofabriek.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

36 uur per week

Als stagiair(e) marketing & communicatie bij De Cacaofabriek werk je mee om de verschillende evenementen zo goed mogelijk te promoten. Je bekijkt met aandacht onze activiteiten, bepaalt samen met je collega’s wie de doelgroep is en hoe jullie deze gaan bereiken. Je maakt een plan van aanpak, bent betrokken bij het productieproces en leert zelf communicatiemiddelen te vervaardigen. Tekstschrijven, contentplanning, beeld bewerken, video’s maken, jij bent er niet vies van. Als toekomstig marketeer, communicatiemanager, eventmanager of vormgever wil je tenslotte snappen wat daarvoor nodig is.

Jij …

  • Hebt ambities in het vak en kiest bewust voor een creatieve omgeving.
  • Bent dol op muziek, kunst en cultuur en hebt affiniteit met wat De Cacaofabriek te bieden heeft.
  • Bent leergierig, zelfstandig en je weet van aanpakken.
  • Bent sociaal vaardig, stressbestendig en flexibel.
  • Werkt zorgvuldig en durft eerlijk te zijn (naar jezelf én naar ons).
  • Doet een relevante hbo-opleiding.

Enthousiast?
Solliciteer dan uiterlijk vóór 17 mei 2021. Solliciteren kan via onderstaande link. Je sollicitatie komt dan direct bij de juiste personen terecht. Om die reden nemen we sollicitaties via e-mail of andere wijze niet in behandeling. Wil je aanvullende informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met onze contactpersoon Roeline Machiels. Zij is te bereiken per mail: roelinemachiels@cacaofabriek.nl.

Voor meer informatie kun je rondneuzen op Cacaofabriek.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.