De Basis en Doornroosje: Talentmakelaar Elektronische Muziek

De Basis en Doornroosje in Nijmegen zoeken een Talentmakelaar Elektronische Muziek voor 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 05-05-2021De Basis is een muzikale broedplaats waar ambitie wordt omgezet in succes. In het oude pand van Doornroosje worden repetitieruimtes, opnamestudio’s, kantoren, flexplekken, een ontmoetingsruimte en gastenverblijf gebouwd. Muzikanten en ondernemers in de muziekindustrie komen samen op deze plek met hoogwaardige faciliteiten, om zo optimaal mogelijk te creëren, te ondernemen en te groeien. Naast een fysieke plek is De Basis ook een netwerkorganisatie en de spil in talentontwikkeling. Drie talentmakelaars (pop, hiphop en elektronische muziek) geven hier in Nijmegen invulling aan via verschillende activiteiten, kennisdeling en netwerkvorming, gericht op muzikanten, organisaties en partners.

Poppodium Doornroosje is al ruim 50 jaar hét poppodium van Nijmegen en omstreken. Van pop, rock en hiphop tot techno, metal en jazz: voor liveshows ben je bij Doornroosje aan het goede adres. Het totale palet van kleine, spannende en vernieuwende artiesten tot grote (inter-)nationale namen komt aan bod. Naast deze presentatiefunctie zet Doornroosje zich actief in voor een gezond popklimaat in de stad, onder andere op het gebied van talentontwikkeling, en werkt daarbij nauw samen met De Basis.

De Basis en Doornroosje zoeken een

Talentmakelaar Elektronische Muziek

8 uur per week

Als talentmakelaar van De Basis heb je een belangrijke rol in het signaleren en verder brengen van muzikaal talent. Je adviseert en ondersteunt artiesten en organisatie uit de Nijmeegse elektronische muziekscene. Je bent een verbinder, bouwt aan het netwerk, onderzoekt waar de behoeftes liggen en ontwikkelt van daaruit nieuwe initiatieven. Je werkt als talentmakelaar elektronische muziek nauw samen met de talentmakelaars pop en hiphop en wordt aangestuurd door de artistieke aanjager van De Basis en de programmacoördinator van Doornroosje. Je hebt een werkplek in Doornroosje en na de verbouwing in De Basis, maar ook zal je als actieve spin in het web in heel Nijmegen te vinden zijn.

Wij zijn op zoek naar iemand die beschikt over

 • liefde voor elektronische muziek;
 • hbo werk- en denkniveau;
 • kennis van de presentatievormen van elektronische muziek (DJ, feesten, producers);
 • kennis van hoe de elektronische muziekscene werkt;
 • kennis van, en een hart voor de Nijmeegse elektronische muziekscene.

Daarnaast

 • bouw je actief aan je netwerk, ben je assertief en flexibel;
 • signaleer je problemen en zoek je naar goede oplossingen;
 • kan je goed je eigen koers bepalen, maar werk je ook graag samen met anderen;
 • neem je graag initiatief en kan je goed plannen en organiseren;
 • ben je sociaal, en sterk in gespreksvaardigheid.

Wij bieden

 • een prettige werkplek in een informele, dynamische bedrijfscultuur met als gezamenlijke liefde: muziek.
 • een aanstelling met een salaris conform schaal 6 van de cao Nederlandse Poppodia en -Festivals (cao NPF).

Doornroosje en De Basis onderschrijven de Code Diversiteit & Inclusie en hebben zich ten doel gesteld om als organisatie een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Schriftelijke reacties met cv kunnen uiterlijk tot en met 5 mei 2021 gestuurd worden aan vacatures@doornroosje.nl onder vermelding van Vacature Talentmakelaar Elektronische Muziek; bij ontvangst sturen wij een ontvangstbevestiging. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 mei 2021 in Doornroosje, Stationsplein 11a, 6512 AB Nijmegen. Voor meer informatie kan je kijken op www.doornroosje.nl, mailen naar jonatan@doornroosje.nl of bellen met 024-355 42 43.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisaties, zie onze websites: www.debasisnijmegen.nl | www.doornroosje.nl