COVAR: Penningmeester

COVAR in Meerssen zoekt een Penningmeester voor 4 tot 6 vergaderingen per jaar | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: geenOnder noemer en stichting COVAR toont de Vlaamse theatermaker Els Roobroeck haar theaterwerk. Stichting COVAR heeft als doel het produceren, bevorderen en realiseren van muziektheater. Urgente maatschappelijke thema’s, invloeden vanuit populaire en experimentele muziek, een voorliefde voor literatuur en een fascinatie voor de acteur als muzikale performer bepalen het DNA van COVAR. COVAR’s voorstellingen zijn theatrale portretten van hedendaagse vraagstukken. Ontstaan uit de fascinatie voor de mens en zijn onvolmaaktheden in een wereld vol mogelijkheden.

Wij zijn op zoek naar een penningmeester die zich aangesproken voelt door de ambitie van COVAR en bereid is om vanuit de eigen competenties en achtergrond onze jonge organisatie mede vorm te geven. Bij voorkeur iemand met een zakelijk achtergrond en/of een affiniteit met cijfers.

Penningmeester

4 tot 6 vergaderingen per jaar

Je krijgt als penningmeester de kans om de werking van een prille structureel gesubsidieerde artistieke organisatie mede vorm te geven. Je krijgt inzicht in de artistieke, zakelijke en operationele werking van een kleine artistieke organisatie. Je wordt uitgenodigd op try-outs en voorstellingen.

De penningmeester voert de volgende taken uit:

  • houdt toezicht op de totstandkoming van de jaarrekening;
  • waarborgt de continuïteit van de financiële structuur;
  • houdt gezamenlijk met de andere bestuursleden toezicht op het beleid van de stichting.

Het betreft een onbezoldigde positie voor vier jaar, met daarna nog een mogelijke verlenging van vier jaar. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met artistiek leider Els Roobroeck op het nummer +31 (0) 633 934 656 of via els@compagniecovar.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.