Christian Ouwens Galerie: Galeriemedewerker

Christian Ouwens Galerie in Rotterdam zoekt een Galeriemedewerker voor 16 of 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen, Parttime | Sluitingsdatum: 31-05-2021Christian Ouwens Galerie is gevestigd in het culturele hart van Rotterdam. De Galerie presenteert een uniek programma met publicaties, edities, tentoonstellingen en presentaties op het gebied van hedendaagse kunst, Dutch design en poëzie. De galerie ondersteunt onderzoek en experimenten met een programma dat openstaat voor samenwerking, met als doel het creëren van nieuwe synergieën tussen kunstenaars, verzamelaars, curatoren en het publiek. Wij werken alleen rechtstreeks met onze kunstenaars en vormgevers. Wij realiseren met hen inspirerende projecten en tentoonstellingen.

Christian Ouwens Galerie in Rotterdam zoekt een

Galeriemedewerker

16 of 24 uur per week

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, bent aanspreekpunt, ondersteunt de galeriehouder en de kunstenaars, samenstellen en opbouwen tentoonstellingen, klantencontact en communicatie.

Je beschikt over de volgende competenties

  • Representatief, professioneel en sociaal.
  • Organisatorisch zeer vaardig en praktisch ingesteld.
  • Proactief en zelfstandig.
  • Ervaring bij een culturele instelling of een kwalitatieve galerie.
  • Mondeling, schriftelijk en redactioneel zeer vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Gedegen kennis en interesse in kunst en design.
  • Flexibel, stressbestendig en ambitieus.
  • Ervaring met schrijven van kunstgerelateerde teksten.
  • Bij voorkeur woonachtig in Rotterdam.
  • Bezit een rijbewijs.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV naar galerie@christianouwens.nl onder vermelding van ‘Vacature Galeriemedewerker’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.