Bibliotheek Rijn en Venen: Erfgoedprofessional

Bibliotheek Rijn en Venen in Alphen aan den Rijn zoekt een Erfgoedprofessional voor 6 tot 12 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 21-04-2021In ons Erfgoedcentrum binnen Bibliotheek Rijn en Venen wordt op inspirerende wijze verleden, heden en toekomst met elkaar verbonden. Het Erfgoedcentrum belicht thema’s uit de geschiedenis van Alphen aan den Rijn en omgeving met audio- en visuele presentaties, lezingen, cursussen en activiteiten. Het centrum huisvest ook het uitleenbare deel van de regioboekencollectie van de Bibliotheek.

Voor het erfgoedcentrum zoeken we een:

Erfgoedprofessional

6 tot 12 uur per weekl

Bouw jij actief mee en zet jij ons erfgoedcentrum Rijn & Venen nog meer op de kaart? Heb je een interessant en actief netwerk? Bedenk en ontwikkel je net zo graag een laagdrempelige en inspirerende activiteit als een educatief lesprogramma voor kinderen? Ben je een verbinder en ga je voor co-creatie met lokale partners? Ben je naast een netwerker zowel creatief als een planmatige uitvoerder? Ben je 6 à 12 uur per week flexibel beschikbaar?

Dan is dit de perfecte vacature voor jou!

HBO- denk en werkniveau, passie voor erfgoed en een relevante achtergrond zijn een must.

Weten wat wij je allemaal te bieden hebben?
Stuur uiterlijk 21 april 2021 je sollicitatie aan vacature@bibliotheekrijnenvenen.nl ter attentie van Nynke Runia. De eerste gesprekken houden we op 4 mei 2021.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.