Aslan Muziekcentrum: Financieel medewerker

Aslan Muziekcentrum in Amsterdam zoekt een Financieel medewerker voor een fulltime aanstelling | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 30-04-2021Aslan Muziekcentrum verzorgt muziek-, dans- en theateronderwijs in Amsterdam. Onze passie is om zoveel mogelijk kinderen en jongeren hun talent te laten ontdekken, ongeacht hun achtergrond en financiële situatie. We proberen voor ieder kind een inspirerende creatieve omgeving te creëren op onze eigen locatie, op scholen en in de wijken. De organisatie is sterk in ontwikkeling en groeit. Jaarlijks bereiken we met onze lesactiviteiten meer dan 15.000 Amsterdamse kinderen, jongeren en volwassenen. Maar we doen meer! Zo organiseren we het hele jaar door activiteiten, concerten en workshops. Ook bieden we een talentenprogramma voor gemotiveerde leerlingen binnen de Aslan Academie en een opleidings- en trainingsprogramma voor professionals uit het cultuuronderwijs.

Vanwege het vertrek van onze huidige collega zoeken wij per direct een:

Financieel medewerker

fulltime

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar versterking van het zakelijke team met een financieel medewerker. In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het inrichten en uitvoeren van de financiële administratie. Je werkt nauw samen met de zakelijk leider aan het financieel management en verantwoording.

Taken

 • Het verwerken van de boekhouding (boekhoudprogramma Exact Online).
 • Het bewaken van de interne procedure van de financiële administratie.
 • Het voorbereiden van halfjaarcijfers en jaarrekening.
 • Het uitvoeren van de crediteuren- en debiteurenadministratie.
 • Afhandelen van verkopen via de webshop.
 • Meehelpen bij grote evenementen van Aslan Muziekcentrum.

Gevraagd profiel

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de culturele sector.
 • Je beschikt over uitstekende kennis van financieel administratieve software (bij voorkeur Exact Online).
 • Je hebt ervaring met een cursistenadministratie, indien mogelijk Cursad.
 • Je beschikt naast cijfermatig inzicht ook over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
 • Je voelt je op je plek in een kleine gedreven organisatie.
 • Je bent goed in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.
 • Je kunt je vinden in de activiteiten en filosofie van Aslan Muziekcentrum.

Geboden
Een prettige werkomgeving; je gaat werken in een jong, enthousiast team. Het salaris bedraagt tussen de € 2.400,- en € 2.600,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband en is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse?
Motivatiebrieven met CV kunnen vóór 1 mei 2021 gemaild worden naar: taniabarkhuis@aslanmuziek.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.