Theater en Productiehuis De Generator: Hoofd PR & Communicatie

Theater en Productiehuis De Generator in Leiden zoekt een Hoofd PR & Communicatie voor 10 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenDe Generator is een presenterend podium en producerend huis voor kwalitatief maatschappelijk geëngageerd theater, een podium voor theater van de noodzaak. Een podium waar makers én publiek belangrijk zijn. Daarnaast is het een podium dat bedoeld is voor de verdere ontwikkeling en vernieuwing van theater als vorm.

Wij zoeken voor de afdeling PR & Communicatie per direct een

Hoofd PR & Communicatie

10 uur per week

Omschrijving
Wij zoeken een Hoofd PR & Communicatie die als zzp’er ons team komt versterken. In eerste instantie op projectbasis, met een vergoeding van €2913 euro (excl BTW) voor het gehele jaar 2021. Werkzaamheden bestaan uit: communicatie- en marketingplan opzetten en uitvoeren, copywriting voor online en print, social media strategie opzetten en uitvoeren, persberichten schrijven, managen website, perspreview’s geven, contact met pers aangaan en onderhouden, managen van alle externe communicatie, marketingroute opzetten, goed kunnen schrijven in het Nederlands en Engels, begeleiden van PR assistent en vrijwilligers. Je werkt hierbij nauw samen met artistiek leider en grafisch vormgever. Naast deze werkzaamheden ondersteun je met je PR-kennis twee uur per week het Nieuwe Makers Regeling-ontwikkeltraject van choreograaf Sandra Kramerová.

Wie zoeken wij
Onze financiële middelen zijn erg beperkt, je intrinsieke motivatie om bij ons te werken moet daarom groot zijn. We zijn een hardwerkend team met idealen en verwachten deze eigenschappen ook van onze nieuwe collega.

We zoeken iemand met minstens 5 jaar ervaring en/of opleiding op het gebied van PR en Communicatie. Iemand die affiniteit heeft met vernieuwend en kwalitatief maatschappelijk geëngageerd theater, dans en performance kunst. Je bent rebels en radicaal, of wilt het worden. Je houdt van contact maken en onderhouden, je bent betrouwbaar, nuchter, flexibel, gestructureerd, ondernemend, eigenwijs doch respectvol, durft verantwoordelijkheid te nemen en te dragen, je hebt lak aan regels als ze onzin zijn en denkt oplossingsgericht. Je streeft naar een gelijkwaardig Nederland en kunt je vinden in het manifest van de Generator.

Wat bieden wij?
Een unieke werkomgeving waarbinnen veel te halen valt op het gebied van innovatieve werkmethoden binnen de sector. Een inspirerende, idealistische, feministische, anti-racistische en sociale werkplek met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Met de grote verantwoordelijkheid komt ook veel leerervaring. Je zet samen met ons een nieuw theater op en hebt veel invloed op de opzet en uitstraling van het theater. De Generator heeft momenteel geen structurele subsidie maar is een organisatie die jaarlijks een financiële groei meemaakt. Dit betekent dat er uitzicht is op hogere vergoedingen in de toekomst.

Contactgegevens
Mail je CV en motivatie naar Artistiek leider Ioana Tudor, ioana@theaterdegenerator.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.