Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON): Medewerker Marketing, Communicatie & Sales

Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON) in Apeldoorn zoekt een Medewerker Marketing, Communicatie & Sales voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 14-04-2021De Stichting Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON) ondersteunt de beste jonge muzikale talenten en conservatoriumstudenten in hun ontwikkeling en bij het opbouwen van een professionele carrière als musicus. De NJON is de organisatie achter het Nationaal Jeugdorkest (NJO), Jeugdorkest Nederland, de NJO Muziekzomer Gelderland en (samen met het Metropole Orkest en het Nationaal Jeugd Jazz Orkest) achter het Jong Metropole.

De NJON ondersteunen jong muzikaal talent vanaf 14 tot en met 26 jaar in hun ontwikkeling en bij het opbouwen van een professionele carrière als musicus. Tegelijk streven we er bij de NJON naar een zo breed en zo groot mogelijk publiek in aanraking te laten komen met een wijd spectrum aan klassieke muziek. De NJON organiseren kwalitatief hoogstaande programma’s voor een breed publiek waar klassieke muziek, maar ook jazz en improvisatie deel van uitmaken.

Alle activiteiten worden georganiseerd door een klein vast team, dat in drukke periodes wordt aangevuld met (diverse) tijdelijk medewerkers. Een grote groep vrijwilligers ondersteunt bij de realisatie van de NJO Muziekzomer Gelderland. De activiteiten van de NJON worden mede mogelijk gemaakt door de steun van overheden, fondsen, Vriendenstichtingen en sponsors.

Wij zoeken per direct een

Medewerker Marketing, Communicatie & Sales

32 uur per week

Heb jij een opleiding in marketingcommunicatie, heb je affiniteit met klassieke muziek en zin in een veelzijdige en dynamische baan, dan zoeken we jou bij Nationale Jeugdorkesten Nederland (NJON)! De afdeling marketing, communicatie & sales is verantwoordelijk voor publiciteit en zichtbaarheid van dé nationale jeugdorkesten van Nederland, maar ook voor de marketing en kaartverkoop van zo’n 80 voorstellingen op 25 à 30 locaties tijdens het jaarlijkse festival de NJO Muziekzomer Gelderland in augustus.

Je werkzaamheden
Als medewerker marketing, communicatie & sales draai je mee in een klein team en werk je enthousiast mee aan de uitvoerende taken (content voor onder andere website, programmafolder en social media, teksten voor uitagenda’s en nieuwsbrieven, organisatie beeldmateriaal, drukwerk en distributie, kaartverkoop online en op locatie, programmatoelichtingen), maar heb je ook creatieve en organisatorische inbreng in het vormgeven van de algemene pr, campagnes, klantonderzoek, de inzet van social media en marketing van voorstellingen.

De werkzaamheden vinden in overleg afwisselend plaats op kantoor in Theater Orpheus in Apeldoorn (indien weer mogelijk in relatie tot de coronamaatregelen), thuis en op locatie (voornamelijk in Gelderland). De functie vraagt dat je geen probleem hebt met onregelmatige werktijden en dat je in de periode van 1 juli tot en met 15 augustus geen langdurige vakantie opneemt.

Wat we van je vragen

 • Een relevante opleiding en minimaal hbo werk- en denkniveau.
 • (enige) Ervaring in een relevante functie of opdracht(en).
 • Ervaring met social media- en websitebeheer, contentcreatie, marketing, klant- en dataonderzoek.
 • Een zelfstandige, proactieve, resultaatgerichte en zorgvuldige werkhouding & een dosis creativiteit.
 • Een flexibele inzet van uren met pieken in mei en juli / augustus.
 • Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • Goede schrijf- en taalvaardigheid (Nederlands en Engels).
 • Affiniteit met (klassieke, jazz- en wereld)muziek.

Wat we je bieden

 • Een uitdagende tijdelijke aanstelling tot en met december 2021 in een dynamische, creatieve en flexibele organisatie.
 • Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid en mogelijkheid tot eigen inbreng.
 • Meegenieten van de voorstellingen tijdens het proces van creatie en (indien mogelijk) tijdens de opvoering.
 • Een salaris in schaal 6 of 7 Rijksoverheid (afhankelijk van je ervaring).

Interesse?
Laat het ons weten door uiterlijk 14 april 2021 09.00 uur een motivatiemail en cv te sturen naar info@njon.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie marketing, communicatie & sales’. Wij willen graag een divers en inclusief team, dus voel je vrij te solliciteren ongeacht je achtergrond, gender, leeftijd of beperking.

De gespreksronden zijn op 19 april (online) en 22 april 2021 (live in Apeldoorn). Je krijgt op vrijdag 16 april 2021 bericht als je bent uitgenodigd voor een gesprek.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.