Muziekschool Badhoevedorp: Zangdocent

Muziekschool Badhoevedorp in Badhoevedorp zoekt een Zangdocent voor 1 dag per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenMuziekschool Badhoevedorp bestaat nu iets meer dan vijf jaar en is in deze korte tijd uitgegroeid tot een begrip in Badhoevedorp. Met onze cursussen gitaar, basgitaar, piano, zang, drums, saxofoon en bandles timmeren we flink aan de weg. Ons team bestaat momenteel uit vijf gitaardocenten, één drumdocent, vier zangdocenten, twee pianodocenten, één saxofoondocent en één docent bandles.

Muziekschool Badhoevedorp zoekt een enthousiaste

Zangdocent m/v

1 dag per week

Een van onze huidige zangdocenten zal het binnenkort helaas te druk gaan krijgen met een theatertour en bijbehorende voorbereidingen om nog te kunnen blijven lesgeven. Om die reden zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste zangdocent om ons team te komen versterken.

Dit geeft tevens het voordeel van meteen al een redelijk gevulde lesdag voor de startende nieuwe zangdocent. Ben jij die enthousiaste motiverende zangdocent die wij zoeken?

Niet één leerling is hetzelfde
Verschillende leerlingen vragen om verschillende benaderingen. Als zangdocent voel jij dit prima aan en anticipeer jij hierop. Je maakt in goed overleg met de leerling een lesplan op maat, zodat de leerling geen standaard lessen te verteren krijgt, maar leert op een manier die hem motiveert en inspireert. Dit voel je als docent natuurlijk feilloos aan en je helpt iedereen op een gepaste en positieve manier. Ook wanneer iemand minder talent heeft, kun je als gedreven docent vaak toch een waardevolle bijdrage leveren zodat de leerling een goed gevoel aan de lessen overhoudt en toch op de top van zijn of haar kunnen presteert. Muziek maken is immers voor iedereen!

Wat verwachten wij van jou?

  • Een conservatoriumdiploma (pop, klassiek of jazz) of vergelijkbaar (performing arts bijvoorbeeld).
  • Minimaal twee jaar ervaring als zangdocent.
  • Spreekt vloeiend Nederlands.
  • Inzet en de wil om met ons mee te groeien en hierbij te kunnen denken in mogelijkheden en kansen.
  • Elke les bij jou is een feest! Want het liefst benader jij elke leerling op zijn eigen manier. Dat iedere leerling anders is weet jij al lang. Je zoekt muziek die perfect bij je leerling past en toch nét uitdagend genoeg is. Komt een leerling met eigen suggesties? Dan doe jij daar wat mee!
  • Motiveren is jouw middle name. Jij ziet in elke leerling een rising star. Of dat nou op het niveau is van een kinderliedje of een of ander moeilijk klassiek of jazzstuk. Heeft de leerling niet geoefend of zit hij/zij in een dipje? Jij weet wel raad! Vandaag geef jij net even een andere les, een ander stuk of improviseert met leuke zangoefeningen.
  • Een inschrijving bij de KvK als zelfstandige of van plan bent deze aan te vragen.
  • Je bent beschikbaar op een zaterdag om les te geven, liefst al vanaf 1 april 2021.

Wat kun je van ons verwachten?
Muziekschool Badhoevedorp levert de lesruimte en de leerlingen. Je geeft op onze muziekschool les op een vast moment in de week. Als zzp’er factureer je zelf jouw leerlingen en wij vragen een bijdrage voor de huur aan jou als docent. Het huurtarief loopt gelijkmatig op met het aantal leerlingen en de tijd die je gebruikmaakt van de ruimte. De details over wat je gaat verdienen en wat je aan huur betaalt hebben we uitgewerkt in een overzicht dat we graag overhandigen bij wederzijdse interesse. Transparantie, structuur, vrijheid en ondersteuning zijn zaken die je van ons mag verwachten. Deze transparantie heeft er tot nu toe al voor gezorgd dat docenten het bij ons langere tijd uithouden. Zij ervaren een prettige en ongedwongen sfeer zonder onnodige hiërarchie, waarin zij zelf kunnen werken en zich ontwikkelen zoals zij dat prettig vinden. Hier run je je eigen lespraktijk binnen de algemene voorwaarden en richtlijnen die ons bindt als muziekschool.

Heb je interesse? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar info@muziekschoolbadhoevedorp.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.