Mediamatic: Chef Kok

Mediamatic in Amsterdam zoekt een Chef Kok voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenHet restaurant Mediamatic ETEN is onderdeel van ons kunstcentrum dat zich focust op nieuwe ontwikkelingen in de kunst, wetenschap en biologie. We werken hier graag met biologische en lokale producten, zoals munt, paprika en spinazie uit onze eigen Aquaponics-kas en serveren gefermenteerde producten en plantaardig eten. Omdat de locatie ook fungeert als kunstcentrum worden er vaak creatieve ideeën vertaald in de keuken. In 2020 startten we een nieuw project genaamd Serres Séparées, waar we een fine-dining ervaring bieden in intieme kasjes aan het water.

Voor ons restaurant Mediamatic ETEN zoeken we per direct een ervaren

Chef Kok

40 uur per week

Wij zijn op zoek naar een ervaren Chef-kok voor het restaurant van Mediamatic, voor minimaal vijf dagen per week. Heb je een voorliefde voor fermenteren, eten en drinken en heb je een achtergrond of interesse in kunst en design? Ben je zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar? Stuur ons dan een e-mail!

Profiel

 • Ervaren en getrainde chef-kok.
 • HACCP-certificaat.
 • Sterke kennis van kookmethoden en keukenapparatuur.
 • Interesse in de plantaardige keuken.
 • Achtergrond of interesse in kunst en design.
 • Ambitieus.
 • Teamwork georiënteerd met uitstekende leidinggevende capaciteiten.
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Beschikbaar voor minimaal vijf dagen per week.

Wat bieden wij?

 • Een inspirerende werkplek in het hart van Amsterdam.
 • Een breed netwerk in kunst, cultuur en bio-design.
 • Unieke ervaring in een onconventioneel en experimenteel restaurant.
 • Gratis deelname aan ons culturele programma.
 • Betaling volgens de Nederlandse Horeca richtlijnen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.