Kunstveiling.nl: Nederlands / Engelse vertaler

Kunstveiling.nl in Amstelveen zoekt een Nederlands / Engelse vertaler voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 30-04-2021Kunstveiling veilt kunst en design in Nederland, Vlaanderen en Duitsland via ons online veilingplatformen. De veilingen zijn openbaar en toegankelijk voor zowel professionals in de kunsthandel als voor startende kopers en verkopers. Wij bieden onze klanten kwalitatieve en toegankelijke kunst. Door meerdere vertalingen aan ons platform toe te voegen willen we een breder publiek gaan bedienen.

Wij zoeken een

Nederlands / Engelse vertaler

40 uur per week

Wat bieden wij
Wij bieden een tijdelijke fulltime klus van zo’n 40 uur per week, voor een periode van twee maanden. In deze periode ben jij verantwoordelijk voor de vertaling van onze website van het Nederlands naar het Engels. Hierin werk je samen met onze Duitse en Franse vertaler en ons technische team. De vertaling betreft een aantal basisteksten en daarnaast vertalingen van keys, knoppen en standaard onderdelen van ons platform. Je werkt rechtstreeks in ons systeem waardoor je gelijk jouw resultaat kunt testen.

Je komt een deel van de week op locatie werken in Amstelveen, om goed af te stemmen met de collega’s. En een deel van de werkzaamheden kunnen op afstand plaatsvinden. Het salaris is in overleg.

Functie-eisen

  • Je bent vloeiend in schrijven / spreken / begrijpen van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je hebt affiniteit met de culturele sector.
  • Je hebt reeds ervaring als vertaler Nederlands / Engels.
  • Je pakt projecten zorgvuldig aan en komt deadlines en afspraken na.
  • Je woont in (omgeving) Amsterdam.

Heb je interesse in deze functie, dan kan je jouw motivatie en cv per mail sturen naar: judith@kunstveiling.nl, gericht aan Judith Konz, zakelijk directeur.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.