Centrum voor Muziek en Dans: Docent Dans

Het Centrum voor Muziek en Dans in Valkenswaard zoekt een Docent Dans voor circa 4 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geenZelf een instrument bespelen, dansen of zingen: je kunt er heel veel plezier aan beleven. Om je op het gebied van muziek en dans te oriënteren en verder te ontwikkelen kun je in Valkenswaard terecht bij het Centrum voor Muziek en Dans: al vele jaren hét vertrouwde adres waar je onder deskundige en enthousiaste begeleiding kunt ontdekken, leren en doen.

Wij zoeken per direct een vervangende allround

Docent Dans

circa 4 uur per week, in overleg

Momenteel is het Centrum voor Muziek en Dans, Valkenswaard op zoek naar een vervangende dansdocente op donderdagmiddag. Dit wegens (langdurige) ziekte van onze vaste docente.

Omdat de lessen divers van stijl zijn zoeken we een echte allrounder, die zowel klassiek ballet als moderne jazz en onder andere kinderdans kan geven aan kinderen en jongeren van verschillende leeftijden.

Zolang de lessen nog niet op locatie gegeven mogen worden (in verband met de coronamaatregelen) worden deze zoveel mogelijk online aangeboden. Tevens wordt daarnaast de mogelijkheid onderzocht om, bij goed weer, buiten te dansen met de groepen waarvoor dit is toegestaan.

Duur van de vervanging nader te bepalen.

Mocht je interesse hebben ons team tijdelijk te komen versterken dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Mocht je naar aanleiding van deze vacature nog vragen hebben neem dan contact op met coördinator Renske de Leuw, zij kan je voorzien van verder informatie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.