Centrum voor de Kunsten Beverwijk: Allround Docent Musical / Docent Zang

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk in Beverwijk zoekt een Allround Docent Musical / Docent Zang voor circa 6 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 12-04-2021Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is de Tent voor Talent in Beverwijk. Wij verzorgen cultuuronderwijs op het gebied van muziek, dans, beeldend, theater, erfgoed en maakonderwijs in zowel de vrije tijd, onderwijs als zorg. We hebben een team van 30 docenten en medewerkers. Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is samen met het Kennemer Theater en Bibliotheek IJmond-Noord gevestigd aan het Kerkplein te Beverwijk.

Wij zoeken per 20 mei aanstaande een

Allround Docent Musical
/ Docent Zang

circa 6 uur per week (lesdagen donderdag en vrijdag)

Ben je een allround docent musical die thuis is in zowel zang, dans als theater en vind je het ook heerlijk om zanggroepen te coachen? Ben je iemand die vindingrijk en ondernemend is en – als het in deze tijd nodig is – kan schakelen naar online lessen? Heb je een moderne kijk op cultuurparticipatie in het algemeen en cultuuronderwijs in het bijzonder, dan nodigen wij je uit vóór 12 april aanstaande een schriftelijke sollicitatie met cv te richten aan deboravollebregt@centrumvoordekunstenbeverwijk.nl. Als je in je sollicitatie aan de hand van eerder genoemde punten in staat bent te onderbouwen waarom jij degene bent die we zoeken, dan nodigen wij je vervolgens graag uit voor een gesprek.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.