Amare: Horecamedewerker

Amare in Den Haag zoekt Horecamedewerkers (Amare en Nieuwe Kerk) voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen, Oproepkracht, Parttime | Sluitingsdatum: geenSeptember 2021 opent aan het Spui in Den Haag het nieuwe cultuurhuis Amare. Een splinternieuw gebouw met concertzalen, een theaterzaal, studio’s, les- en repetitieruimtes, horeca en nog veel meer. Het wordt de thuisbasis van vier Haagse topinstellingen: Stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag (Zuiderstrandtheater), Residentie Orkest Den Haag, Nederlands Dans Theater en Koninklijk Conservatorium. Een podium van, voor en door de stad. Naast de voorstellingen en concerten krijgt Amare een belangrijke evenementen- en congresfunctie.

Stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag (DMC) is eindverantwoordelijk voor de exploitatie en programmering van Amare. Op dit moment is de stichting verantwoordelijk voor het Zuiderstrandtheater en de Nieuwe Kerk. Komende zomer vindt naar verwachting de verhuizing plaats naar Amare.

Cultuurhuis Amare opent september 2021 haar deuren en is per direct op zoek naar

Horecamedewerkers (Amare en Nieuwe Kerk)

nader te bepalen aantal uur

Wat ga je doen?
Samen met het horecateam zorg je ervoor dat elke voorstelling, elk concert of elk evenement in goede sfeer verloopt. Je bent op een natuurlijke en professionele manier gastvrij en neemt altijd het initiatief.

De afwisselende werkplekken en taken bestaan onder andere uit:

 • Bar- en buffetwerkzaamheden.
 • Het verzorgen van recepties, diners en borrels.
 • Artiestenservice.
 • Toegangscontrole en garderobedienst.

Werken als horecamedewerker bij Amare geeft je de unieke kans om met muziek, dans, theater en talent onder één dak een bijzondere beleving vorm te geven. Als je de mooiste nieuwe werkplek van Den Haag zoekt, dan vind je jezelf in Amare. Ben jij klaar om met ons te leren, bewegen en ontdekken? AMARE: I AM, WE ARE.

Wie ben jij?

 • Een teamplayer.
 • Beschikbaar in avonden en weekenden.
 • Gemiddeld twee keer per week inzetbaar.
 • Ouder dan 18 jaar.
 • Woonachtig in Den Haag of directe omgeving.
 • Communicatief vaardig.
 • Den Haag is een kleurrijke stad. De diversiteit van de bevolking zien wij graag terug in de samenstelling van ons eigen medewerkersbestand.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en dynamische baan in een omgeving die in ontwikkeling en transitie is. Een salaris startend op schaal 1, CAO Nederlandse Podia.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan door het sturen van je motivatiebrief en CV via onderstaande Solliciteer-button.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie vind je op Zuiderstrandtheater en Amare.