Rijksmuseum: Afdelingsassistent(e) Veiligheidstechniek

Het Rijksmuseum in Amsterdam zoekt een Afdelingsassistent(e) Veiligheidstechniek voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 07-03-2021Het Rijksmuseum is het museum van Nederland voor kunst en geschiedenis met een collectie van ruim 1 miljoen objecten van en over Nederland vanaf de Middeleeuwen tot en met de 20ste eeuw. Wij staan midden in de maatschappij, dat uit zich bijvoorbeeld in onze samenwerkingspartners en tentoonstellingen maar ook doordat wij vanuit meerdere perspectieven willen verzamelen en de collectie belichten. Wij streven naar diversiteit in onze teams om dit te realiseren.

Voor de afdeling Veiligheidstechniek zoeken wij:

Afdelingsassistent(e) Veiligheidstechniek

36 uur per week

Functie-informatie
In deze functie heb je enerzijds de rol als administratief medewerker én secretarieel assistent. Als administratief medewerker houd je je bezig met het verwerken van persoonsgegevens in diverse informatiesystemen. Dit is een niet te onderschatten en verantwoordelijke taak, die ongeveer driekwart van je uren in beslag zal nemen. Je werkt hierbij met diverse (complexe) applicaties waarbij je snel verbanden moet kunnen leggen, analytisch sterk moet zijn en secuur te werk moet gaan. Daarnaast zal je de afdeling ondersteunen met betrekking tot algemene en administratieve werkzaamheden, zoals hieronder gespecificeerd.

Wat jij gaat doen

 • Verwerken van persoonsgegevens in diverse informatiesystemen.
 • Agendabeheer, afdelingsmailbox, organiseren, voorbereiden en notuleren van diverse overleggen.
 • Administratie met betrekking tot uit te voeren / uitgevoerde werkzaamheden door de afdeling.
 • Maken van managementrapportages (storingen, onderhoud).
 • Tijdens kantoortijden aannemen van de storingstelefoon.
 • Beheer schilderijendetectie.

Wat wij vragen

 • Ervaring als ‘spin-in-het-web’ op een afdeling.
 • Uitstekende beheersing van Outlook, Word, Excel en PowerPoint.
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal.
 • Goede telefoonvaardigheden: assertiviteit, in staat goede afspraken te maken.
 • Nauwkeurig kunnen werken, goed kunnen plannen, stressbestendig zijn.
 • Enige ervaring met notuleren en uitwerken van verslagen.
 • Ervaring met het omgaan van vertrouwelijke informatie.

Wij bieden
Het salaris bedraagt minimaal € 2.314,- en maximaal € 2.850,- bruto per maand (schaal 6), bij een werkweek van 36 uur, exclusief vakantietoelage en eindejaarsuitkering. De museum cao is van toepassing.

Solliciteren
Het Rijksmuseum is van en voor iedereen. Daarom stellen wij ons tot doel gelijkheid, diversiteit en inclusie te bevorderen. Wij nodigen alle geïnteresseerden van harte uit te reageren. Voor nadere informatie en vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Lieke Boers, personeelsadviseur, via onderstaande gegevens.

Graag ontvangen wij je complete sollicitatie uiterlijk zondag 7 maart 2021 door middel van onderstaande Solliciteer-button.

Inlichtingen
Contactpersoon
Lieke Boers
Telefoonnummer: +31 206 747 000
E-mail: werken@rijksmuseum.nl

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.