Into The Great Wide Open: Medewerker PR & Communicatie

Into The Great Wide Open in Amsterdam zoekt een Medewerker PR & Communicatie voor 1 dag per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 12-03-2021Stichting Great Wide Open organiseert de festivals Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer. Muziek staat daarbij centraal, maar het is vooral de context die deze festivals bijzonder maakt. Midden in de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende programmering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal te kunnen genieten.

Op dit moment is niet duidelijk of er weer festivals zullen zijn deze zomer, maar dat neemt niet weg dat het belangrijk is om een platform te blijven bieden voor muziek, kunst en kinderactiviteiten. We zitten als organisatie dus niet stil en willen heel graag mooie dingen blijven maken. Zo versturen we met regelmaat nieuwsbrieven, creëren we veel content zoals podcasts, artikelen en interviews, organiseren we makerskampen op Vlieland en meer.

Into The Great Wide Open is per april op zoek naar een

Medewerker PR & Communicatie

1 dag per week

Taken:

 • Schrijven van inhoudelijke teksten;
 • Schrijven van nieuwsbrieven en persberichten;
 • Bedenken en ontwikkelen van content;
 • Afnemen van interviews;
 • Beheren van social media kanalen.

We zoeken hiervoor een kandidaat die:

 • een goede schrijver is;
 • de tone of voice van Into The Great Wide Open aanvoelt en kan toepassen;
 • de Nederlandse taal goed beheerst;
 • veel kennis en affiniteit met de programmering van Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer heeft;
 • een groot verantwoordelijkheidsgevoel kent;
 • zelfstandig te werk kan gaan, maar ook een echte teamspeler is;
 • flexibel is.

Into The Great Wide Open ambieert een diverse samenstelling van team en activiteiten​. ​Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorkeur aan iemand die de hoeveelheid perspectieven binnen onze organisatie vergroot.

Stuur je CV en motivatie uiterlijk 12 maart​ ​naar nienke@intothegreatwideopen.nl en je hoort z.s.m. of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek in diezelfde maand.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.