Go Short: Financieel administratief medewerker

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen in Nijmegen zoekt een Financieel administratief medewerker voor 4 tot 14 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenGo Short is hét platform voor korte film en talent in Nederland. De organisatie is jaarrond actief op het gebied van ontwikkeling, presentatie, distributie en promotie van korte film en talentvolle makers. Het jaarlijkse internationale filmfestival in april is het hoogtepunt. Het omvat, naast een competitie die kwalificeert voor de Oscars, BAFTA en European Film Awards, een uitgebreide randprogrammering voor zowel publiek als internationale filmprofessionals én een scholierenprogramma. Sinds 2019 vindt Go Short ook in Arnhem plaats en wordt de Gelderland Film Pitch georganiseerd. Go Short heeft een unieke positie binnen het Nederlandse filmlandschap en is onderdeel van een stevig internationaal netwerk. De 13e editie van het festival vindt dit voorjaar plaats. Vanwege de corona-maatregelen, is er in plaats van een vijfdaags internationaal event, een hybride programma in ontwikkeling.

Go Short zoekt per direct een:

Financieel administratief medewerker

4 tot 14 uur per week

Heb je een ongelofelijk sterk cijfermatig inzicht en droom je weleens van btw-tarieven? Geloof jij in de kracht van cultuur, en festivals in het bijzonder? Heb je zin om je daar een paar uur per week met veel enthousiasme voor in te zetten? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

 • Je verwerkt de verschillende boekstukken op de juiste wijze in de administratie.
 • Je verwerkt inkopen, verkopen, declaraties en bankmutaties.
 • Je ondersteunt in het proces van facturaties en betalingen.
 • Je verzorgt rapportages en ondersteunt verslaglegging.
 • Je hebt regelmatig contact en overleg met de boekhouder, directeur en hoofd bedrijfsvoering.
 • Waar mogelijk assisteer je bij het maken van de financiële jaarstukken.

Jouw profiel

 • Je hebt een bij de functie passende opleiding (MBO, PD, MBA).
 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht.
 • Je bent nauwkeurig en werkt efficiënt.
 • Kennis van VISMA Online, Microsoft Teams, Trello en Slack zijn een pre.
 • Zowel mondeling als schriftelijk beheers je de Nederlandse taal goed en kun je uit de voeten met facturen die in het Engels opgesteld zijn.
 • Een zelfstandige, flexibele en proactieve werkhouding kenmerken jou. Indien nodig werk je vanuit huis.
 • Je hebt affiniteit met de culturele sector en in het bijzonder met festivals.

Go Short streeft naar diversiteit in team, activiteiten, partners en publieksbereik. Iedereen die denkt hier een bijdrage aan te kunnen leveren nodigen we nadrukkelijk uit om te reageren. Voldoe je niet volledig aan bovenstaande (opleidings)eisen, maar ben je gemotiveerd je te ontwikkelen en te groeien binnen de functie, dan horen we ook graag van je! Mensen die veel behoefte hebben aan een vaste structuur en een strikt omlijnd takenpakket passen echter minder goed bij Go Short.

Wij bieden
Een aantrekkelijke, ondersteunende functie in een dynamische omgeving. Go Short is onderdeel van Het Festivalhuis, in het centrum van Nijmegen. Hier creëren we, samen met drie andere festivals, een inspirerende, informele en open workspace, waarin samenwerking centraal staat.

Go Short zoekt per direct iemand voor de projectfase die loopt tot en met september 2021. Bij voorkeur op freelancebasis. Het aantal uren per week is variabel, afhankelijk van de festivaldynamiek. Je kunt uitgaan van ongeveer 4 uur per week als basis, oplopend tot 12 tot 14 uur per week in de piekperiode. Bij een goede match behoort een vervolgopdracht of aanstelling tot de mogelijkheden.

Gezien de samenwerking binnen Het Festivalhuis, is er ook perspectief op meer (vaste) uren in samenwerking met de overige partijen. Wij zoeken daarom iemand die zich voor langere tijd wil verbinden.

Go Short heeft ook een vacature openstaan voor een (Online) Bureau Coördinator & Projectondersteuner. Bij geschiktheid zou een combinatie mogelijk zijn. Meer informatie vind je hier.

Meer informatie en reacties
We starten zo snel mogelijk met kennismakingsgesprekken, dus stuur je CV en korte motivatie nu naar vacatures@goshort.nl onder vermelding van ‘financieel administratief medewerker’.

Voor vragen over de functie kan je per email terecht bij Chris Stoop (Hoofd Bedrijfsvoering) chris@goshort.nl of Kirsten Ruber (Directeur) kirsten@goshort.nl. Vanwege ons thuiswerkbeleid is ons kantoor op dit moment telefonisch slecht bereikbaar.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.