CultuurWerkt: Accountmanager

CultuurWerkt in Amsterdam zoekt een Accountmanager voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 07-03-2021CultuurWerkt! is hét cultureel lidmaatschap voor werkend Nederland. Medewerkers van bedrijven kunnen met veel voordeel kaarten kopen voor toneel-, theater-, film- en familievoorstellingen, boeken, musicals, musea en concerten.

CultuurWerkt! is er voor bedrijven en organisaties en hun medewerkers. Kunst en cultuur inspireert, verrijkt en verrast medewerkers en versterkt daarmee bedrijven en organisaties.

Wij zijn een jong team, vol ambitie, met een hart voor cultuur en de drive om iedere dag succesvol te zijn.

Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een ervaren

Accountmanager

32 tot 40 uur per week

Wat ga jij doen?
Bij CultuurWerkt! is elke dag anders. Je hebt een breed pakket aan verantwoordelijkheden. Jouw kerntaak is klanten tot fans van onze dienstverlening te maken en ons merk. Dat doe je door frequent contact met klanten te hebben en daarmee de relatie te versterken. Je bent manager van een klantenportefeuille met een diversiteit aan bedrijven: van zorginstellingen tot zakelijke dienstverlening.
Je realiseert omzetgroei door uitbreiding en intensivering van de dienstverlening en upsell bij bestaande klanten. Daarnaast zorg je voor een zorgvuldige implementatie bij nieuwe klanten, zet je de juiste communicatiemiddelen in zodat het lidmaatschap optimaal gebruikt wordt en coördineer je speciale acties. Je bent verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van accountplannen per klant. In de uitvoering van je rol combineer je resultaatgerichtheid met de interesse voor cultuur.

Waar en met wie kom je te werken?
Binnen het team van CultuurWerkt! werk je nauw samen met enthousiaste collega’s. Vanwege Covid werken we bij CultuurWerkt! zoveel mogelijk thuis. We kijken uit om straks met jou samen te werken op ons kantoor in Amsterdam (de Pijp).

Met de directeur bespreek je de plannen, de voortgang en de resultaten maar natuurlijk ook jouw ambitie en persoonlijke ontwikkeling.

In het huidige team staan energie, innovatie en groei centraal. Nieuwe ideeën en initiatieven worden zeker gewaardeerd om zo met elkaar te bedenken hoe we het morgen nog beter kunnen doen.

Wie ben jij?
Omschrijven je familie en vrienden je als energiek en open in de communicatie? Iemand die denkt in oplossingen, die niet opgeeft, die makkelijk de hoofd- van de bijzaken onderscheidt? Iemand die wil leren van de gemaakte fouten? Mooi! Dan past deze baan goed bij jou.

We zoeken een accountmanager die excelleert in zowel het verstevigen van de relatie met onze bestaande klanten als het leggen van een eerste contact met nieuwe klanten. Je bent ondernemend en je ziet het als een uitdaging om onze klanten proactief te benaderen en zo het gebruik van het lidmaatschap te continueren en stimuleren.

Voor deze functie zoeken wij een nieuwe collega met:

  • lef, overtuigingskracht en ambitie;
  • communicatief sterk, proactief en doortastend;
  • aantoonbare (sales) ervaring (tenminste drie jaar) met: omzetverantwoordelijkheid, het werken met KPI’s en en upselling;
  • ervaring met CRM (Hubspot);
  • goede schriftelijke en digitale vaardigheden (MS Office, dashboards, reporting tools);
  • een afgeronde HBO opleiding.

Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een zelfstandige functie binnen een ondernemende en ambitieuze organisatie. Een competitief salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring en een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere laptop, 13de maand, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, een vergoeding voor telefoonkosten en een vergoeding om culturele voorstellingen te bezoeken. Je start op basis van een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken binnen een enthousiast team met collega’s met een passie voor resultaat en cultuur en vooral veel werkplezier!

Ben jij onze nieuwe collega?
Heb jij een passie voor klanten, sales en cultuur en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan vandaag nog. Je motivatiebrief met CV kan tot uiterlijk 7 maart 2021 gemaild worden naar margreet@cultuurwerkt.nl. Voor meer informatie en vragen over de vacature kun je contact zoeken met Margreet Troost, directeur: 06-51 58 74 67 of margreet@cultuurwerkt.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.