Axiell ALM Netherlands BV: Sales- en Marketingmedewerker

Axiell ALM Netherlands BV in Maarssen zoekt een Sales- en Marketingmedewerker voor 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: geenWerken bij Axiell betekent werken in snelgroeiende, internationaal georiënteerde onderneming met een divers en enthousiast team. Wij ontwikkelen en implementeren software voor een interessante en afwisselende markt voor collectie- en kennisbeheer in de cultureel erfgoedsector. Onze klanten bevinden zich overal ter wereld, van bekende musea tot grote internationale instellingen. Onze kantoren, met meer dan 300 medewerkers bevinden zich op vrijwel alle continenten.

Bij ons Europese hoofdkantoor in Maarssen is plaats voor een

Sales- en Marketingmedewerker

1 fte

Functieomschrijving
Als sales- en marketingmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor de verkopen aan, en het accountmanagement van onze klanten. Je bent deel van een ervaren team dat de Axiell software en producten promoot en verkoopt, met name in de Benelux, maar je biedt ook ondersteuning bij verkopen daarbuiten, rechtstreeks, of via de andere Axiell kantoren. Dit doe je door het beantwoorden van vragen via de telefoon of email; het maken van offertes; het doen van demo’s van onze producten; het bezoeken van klanten, in binnen- en buitenland en het deelnemen aan beurzen in binnen- en buitenland. Dit alles doe je meestal in het Nederlands en Engels, maar daarnaast mogelijk ook in het Frans en Duits. Je krijgt de training ‘on the job’.

Jouw profiel
De sales- en marketingmedewerker die wij zoeken heeft:

  • Commerciële kennis en ervaring, bij voorkeur in de IT;
  • Ervaring met complexe software programma’s;
  • Affiniteit met de cultureel erfgoedsector;
  • Uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels en bij voorkeur ook van Frans en/of Duits;
  • Communicatieve, klantvriendelijke en dienstverlenende houding.

Ons aanbod
Wij bieden een interessante baan in een hecht team met een passende beloning en ruimte om jezelf te ontwikkelen en initiatief te nemen.

Sollicitaties in de vorm van een brief met cv graag sturen (bij voorkeur mailen) aan:

Axiell ALM Netherlands BV
t.a.v. Marijke van der Kwartel
Postbus 1436
3600 BK Maarssen

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.