ArtEZ University of the Arts: Projectleider Totstandkoming Instellingsplan

ArtEZ University of the Arts in Arnhem zoekt een Projectleider Totstandkoming Instellingsplan voor 0,55 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 08-03-2021ArtEZ University of the Arts behoort tot de grote kunsthogescholen in Nederland. ArtEZ verzorgt bachelor- en masteropleidingen op het gebied van beeldende kunst, mode, vormgeving, architectuur, muziek, dans en theater. Het brede onderwijsaanbod biedt ruimte voor discipline overstijgende samenwerking. De hogeschool heeft circa 3000 studenten en 900 docenten en andere medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd in Arnhem, Enschede en Zwolle. Het College van Bestuur en de ondersteunende diensten zijn geconcentreerd in Arnhem.

Wij zijn op zoek naar een:

Projectleider Totstandkoming Instellingsplan

0,55 fte (maximaal 20 uur per week)

ArtEZ staat voor de uitdaging om voor de komende vijf jaar een ambitieus strategisch plan op te stellen waarin de missie, visie en de strategische doelen van ArtEZ verwoord worden en waarin ArtEZ zich positioneert in de veranderde omgeving van kunst en cultuur. ArtEZ hecht er veel waarde aan dat medewerkers en studenten van ArtEZ mee kunnen spreken over de inhoud. Om de totstandkoming van een gedragen en inspirerend instellingsplan in goede banen te leiden, zoekt ArtEZ een projectleider voor de periode tot en met 31 december 2021.

Het profiel

 • Je bent organisatie- en omgevingssensitief, met oog voor de diversiteit van en op ArtEZ.
 • Je kunt mensen verbinden en motiveren, en schat de inbreng van elk teamlid op waarde.
 • Je hebt goede sociale vaardigheden. De totstandkoming van het instellingsplan combineert inzet van veel verschillende expertises en organisatieonderdelen.
 • Je bent ook een stevige gesprekspartner op strategisch niveau, en kunt gemakkelijk schakelen naar tactisch en operationeel niveau.
 • Je kunt goed en beknopt (voorstellen) schrijven.
 • Je hebt goede plannings- en organisatievaardigheden.
 • Je staat sterk in je schoenen en bent resultaatgericht, pragmatisch en systematisch in je aanpak.
 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO+ of academisch niveau.
 • Je beheerst het Engels in woord en geschrift.

Werkzaamheden

 • Je organiseert en begeleidt de benodigde bijeenkomsten met studenten en medewerkers in samenwerking met de secretaris van de stuurgroep.
 • Je maakt verbinding met academies en medezeggenschap en onderhoudt contact met de secretaris van de stuurgroep.
 • Je schrijft voorstellen en teksten voorkomend uit de gesprekken, die als input dienen voor het instellingsplan.
 • Je bewaakt de voortgang van de totstandkoming van het instellingsplan.

Ons aanbod
Het aanbod is een contract van een jaar met een omvang van 0,55 fte. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 3.659,- en maximaal € 5.027,- (indeling in schaal 11 op basis van ervaring) op basis van een 36-urige werkweek. We hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 1 fte is 1659 uur wat bij een 40-urige werkweek neerkomt op tien weken vakantie. Daarnaast hebben we een vakantie uitkering, een eindejaarsuitkering en mogelijkheden tot professionalisering. Verder hebben we een informele en open werksfeer in een zeer inspirerende omgeving. Je werkt hoofdzakelijk vanuit Arnhem, en incidenteel op de locaties Zwolle en Enschede (als de coronamaatregelen dit toelaten).

Sollicitatie en informatie
Solliciteren kan tot en met 8 maart 2021 via onderstaande Solliciteer-button. De eerste en tweede gespreksrondes vinden plaats in week 11 en 12.

Informatie over de vacature kan ingewonnen worden bij Wilma Mossink, secretaris College van Bestuur w.mossink@artez.nl.

ArtEZ hecht veel waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in diverse samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Wie zich hierdoor geïnspireerd voelt wordt uitgenodigd om te solliciteren.

Online screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van deze selectieprocedure.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor meer informatie over ArtEZ en werken bij ArtEZ: zie onze website.