UNIT C.M.A.: Sales Manager

UNIT C.M.A. in Amsterdam zoekt een Sales Manager voor 32-40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenUNIT C.M.A. is een internationaal georiënteerd agentschap voor fotografie/film en illustratie/animatie. Wij zijn gesitueerd in hartje Amsterdam en vertegenwoordigen met een hecht team in totaal ongeveer 40 nationale- en internationale creatieven. Naast het beschermen van hun creatieve belang, zorgen wij voor de gehele productie.

Wij vertegenwoordigen zowel jong veelbelovend talent als gevestigde kunstenaars die hun vak verstaan en in staat zijn om aantrekkelijke beelden te creëren. Onze creatieven onderscheiden zich door kwaliteit, expertise en een uitgesproken signature style. UNIT C.M.A. is uitgegroeid tot een ervaren business-to-business bedrijf dat veel belang hecht aan het bedienen van zowel klanten als creatieven.

Kijk op onze website om een goede indruk te krijgen: www.unit.nl.

Sales Manager

32-40 uur per week (in overleg)

Vind jij het het allerleukst om op pad te zijn, mensen te ontmoeten en mooie projecten te doen, dan is dit de functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een Sales Manager die stevig in zijn of haar schoenen staat met een verbindende en commerciële insteek. Leef jij op je social media, weet jij de juiste tags te plaatsen, de goede toon te vinden en ben jij altijd op de goede plek op het juiste moment, solliciteer bij ons!

In deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor het binnenhalen van illustratie/animatie en fotografie- en filmprojecten en het aangaan van contact met nieuwe klanten. Je gaat met energie en bevlogenheid het gesprek aan met groeiende bedrijven in binnen- en buitenland en vindt de juiste projecten voor de door ons gerepresenteerde creatieven. We richten ons voornamelijk op twee terreinen: Advertising en Fashion.

Naast de reguliere functie-eisen is kritisch en analytisch denken met een scherp oog voor esthetiek een must. Je bent een geboren multitasker die gestructureerd werkt en goed is in het stellen van prioriteiten. Daarnaast heb je uiteraard zin in een nieuwe uitdaging en deelt grote creatieve affectie!

Taken

 • New business genereren voor onze creatieven in binnen- en buitenland
 • Uitbouwen en contact onderhouden bestaande relaties
 • Afstemmen van verkoopgesprekken met de creatieven
 • Coördineren van presentatiemateriaal (portfolio’s, website, social media et cetera)
 • Public Relations (PR)

Profiel werknemer

 • Goed in verkoop en acquisitie;
 • Sociaal vaardig/communicatief;
 • Ondernemend en initiatiefrijk;
 • Proactief en in staat zelfstandig te werken;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, in woord en geschrift;
 • 4+ jaar commerciële ervaring;
 • Woonachtig in de regio Amsterdam.

Wat bieden wij

 • Een marktconform salaris;
 • Een fijne werkplek in Amsterdam, met een open organisatiestructuur;
 • Een contract voor 32-40 uur per week (in overleg), startdatum in overleg;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit.

Ben je enthousiast? We kijken uit naar jouw sollicitatie, wellicht tot snel!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.