TENT: Directie Assistent

TENT in Amsterdam zoekt een Directie Assistent voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 21-02-2021Het Amsterdamse TENT is hét huis voor hedendaags circus van Nederlandse bodem. Sinds de oprichting in 2010 zet TENT zich in voor de ontwikkeling van het hedendaagse circus in Nederland. Dit doen we door makers in verschillende fasen van hun ontwikkeling te ondersteunen. TENT is stevig geworteld in het Nederlandse culturele veld en heeft daarnaast een goed internationaal netwerk. Het werk van onze makers is het hele jaar door op uiteenlopende manieren zichtbaar.

Ben jij een ervaren directie assistent die sterk is in secretariële, HRM, administratieve en organisatorische werkzaamheden? En ben jij op zoek naar een leuke, informele plek in Amsterdam waar je veel verantwoordelijkheden krijgt? Word dan voor 32 uur per week de directie assistent van de directie bij onze bruisende jonge organisatie.

TENT zoekt ter ondersteuning van de directie een

Directie Assistent

0,8 fte

Je ondersteunt de directie bij de inhoudelijke voorbereiding en praktische organisatie van haar werk. Je verleent secretariële ondersteuning, onder meer door het beheer van de agenda, het organiseren van vergaderingen en verslaglegging voor het teamoverleg, de directie en de Raad van Toezicht.

Je hebt kennis van HRM en ondersteunt de directie bij werving & selectie, het opmaken van arbeidsovereenkomsten, verzuimbegeleiding, het doorgeven van mutaties aan de salarisadministratie en het uitdenken van HRM vraagstukken.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor externen en je onderhoudt soepel contacten met collega’s, externe relaties, makers en samenwerkingspartners. Je verzorgt correspondentie, redigeert teksten en zorgt voor een professioneel ontsloten relatiebestand (CRM). Je behandelt zelf uiteenlopende dossiers en kunt als projectmedewerker betrokken zijn bij diverse projecten. Daarnaast ben je betrokken bij interne evenementen.

TENT is jonge en groeiende organisatie met een vaste kern van zes medewerkers naast een groot team van freelancers (makers, artiesten, technici, productieleiders enzovoort). Doordat het team klein en informeel is, heb je de gelegenheid om je met veel aspecten van de organisatie bezig te houden. Je kan ervan uitgaan dat geen dag hetzelfde is. Jouw collega’s werken nauw met elkaar samen. Er worden regelmatig gezamenlijke activiteiten gepland waarin je ook de kans hebt om met de partners van de organisatie een goede band op te bouwen.

Wie ben jij?

 • Inhoudelijk betrokken bij de werkzaamheden van de directie, je verdiept met plezier je kennis en inzicht.
 • Als inspirerend organisatietalent maak je je graag zichtbaar binnen de organisatie.
 • Enthousiast over het werk van TENT excelleer je in jouw bijdrage aan ons resultaat, flexibel schakelend binnen jouw veelzijdige werkzaamheden.
 • Je hebt relevante werkervaring en je beheersing van het Nederlands en Engels is uitstekend. Je vindt het niet vervelend om incidenteel ‘s avonds te werken. En niet in de laatste plaats: je staat open voor het circus dat jou straks dagelijks omringt!
 • Woonachtig in Amsterdam of omgeving.

Kennis & vaardigheden

 • Tenminste HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde opleiding op het gebied van personeel en arbeid en of een secretariële richting.
 • Minimaal vier jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Communicatief vaardig.
 • Accuraat, proactief en oplossingsgericht ingesteld.
 • Stressbestendig, blijft onder tijdsdruk nauwkeurig werken, sociaal en flexibel.
 • Alert op detailzaken die van invloed zijn op het werk of de organisatie.
 • Correcte omgang met vertrouwelijke informatie.
 • Een positieve en energieke instelling.
 • In staat om snel te schakelen tussen diverse werkzaamheden.
 • Gedegen kennis van MS Office programma’s.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je hebt belangstelling voor cultuur in de breedste zin van het woord.

Aanbod
Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring en conform schaal 7 van de CAO theater en dans. Dit bedraagt minimaal € 2.610 bruto per maand bij een voltijd dienstverband van 40 uur, 8% vakantietoeslag en pensioen via het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Overig
Wij hechten waarde aan een divers samengestelde organisatie en nodigen vooral ook mannelijke kandidaten en mensen met een cultureel diverse achtergrond van harte uit om te solliciteren.

Meer informatie over de organisatie is te vinden op www.tent.eu. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op via info@tent.eu.

Reageren
Kan tot en met 21 februari 2021 per e-mail: info@tent.eu. We ontvangen graag een motivatiebrief en je CV. We kijken uit naar je reactie!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.