Sur Mundo Ensemble & Danzalterna: Bestuursleden

Sur Mundo Ensemble & Danzalterna in Amsterdam zoeken twee Bestuursleden (Voorzitter en Penningmeester) voor 0 tot 2 uur per week | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: geenSur Mundo Ensemble & Danzalterna brengen Interdisciplinaire-interculturele theaterprojecten en danstrainingen op de markt in Nederland, Argentinië en Latijns-Amerika. Aan het hoofd van de organisatie staat de Argentijns-Nederlandse danseres, dramaturge en choreografe Gabriela Zuarez als artistiek leider.

Voor beide labels zoeken we naar twee

Bestuursleden

ieder 0-2 uur per week

Wegens vertrek van de huidige twee bestuurders, is Sur Mundo Ensemble & Danzalterna op zoek naar een nieuw bestuur dat in totaal uit drie tot vier leden zal bestaan. De twee open posities nu zijn voor de Voorzitter en Penningmeester.

Het bestuur heeft een toezichthoudende en controlerende taak. Het bestuur creëert de randvoorwaarden voor het functioneren en bewaakt de continuïteit van Sur Mundo Ensemble & Danzalterna. De leden van het bestuur die wij zoeken, hebben affiniteit met de dansdiscipline, met het hedendaagse theater; mensen die kennis en passie hebben voor cultuur en betrokken zijn bij inhoudelijke onderwerpen van het gezelschap. Het bestuur bewaakt de grote lijnen van het beleid en is ‘sparringpartner’ van de zakelijk en artistiek leider.

Wij zoeken in het algemeen personen die:

  • het bestuur willen vormen en open staan voor een constructieve dialoog met de leiding van het dansgezelschap en gevraagd en ongevraagd advies willen geven,
  • affiniteit hebben met de dansprojecten van Cie Sur Mundo en Danzalterna en het mede mogelijk willen maken dat deze zich verder ontwikkelen,
  • affiniteit hebben met bestuurswerk,
  • goede communicatieve vaardigheden hebben (zowel mondeling als schriftelijk),
  • de Nederlandse, Engelse – en bij voorkeur Spaanse – taal beheersen,
  • zich onbezoldigd willen inzetten.

Voorzitter
Van de voorzitter vragen we dat deze beschikt over een uitstekend netwerk op bestuurlijk, ambtelijk en cultureel terrein, in Amsterdam. En met een ondernemers mentaliteit met ervaring in deze sector.

Penningmeester
Wij zoeken een penningmeester met kennis en inzicht in financiële processen en ervaring op het gebied van financiële administratie is een must. Een relevant netwerk in het culturele en/of sociale domein is een pre en je hebt een groot hart voor de inclusieve samenleving.

Tijdsbesteding
Het bestuur komt gemiddeld 1 keer per maand bijeen. In de eerste 6 maanden wordt verwacht dat de frequentie hoger zal zijn namelijk 1 keer per 3 weken aangezien het gezelschap in een nieuwe fase zit die meer tijd vergt om te zorgen dat de producties in z’n geheel staan.

Solliciteren:
Je kunt je reactie met je motivatie en recent C.V. versturen naar: management@elsurmundoproject.nl, t.a.v Natasja Meeuwisse.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.