Restaura: Metaalrestaurator

Restaura in Heerlen zoekt een Metaalrestaurator voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 08-02-2021Restaura is een (inter-)nationaal restauratieatelier voor archeologische objecten in Heerlen. Het atelier is gehuisvest in De Vondst, het archeologisch centrum van de Provincie Limburg. In dit centrum is ook het provinciaal depot voor archeologische bodemvondsten ondergebracht en een publieksruimte waar het verhaal van archeologische vondst tot vitrine wordt verteld. Restaura bestaat uit een team van zeven specialisten dat archeologische en historische voorwerpen conserveert en restaureert. We zetten ons in voor het behoud en beheer van archeologisch erfgoed. Wij zijn een open atelier en werken achter glas, onder het toeziend oog van het publiek.

Wij zoeken per direct een

Metaalrestaurator

40 uur per week (1,0 fte)

Wij zoeken een gepassioneerde fulltime restaurator met aantoonbare beroepsmatige of vanuit een vrijetijdsbesteding opgebouwde ervaring met het werken met metalen. Wellicht heb je deze kennis en ervaring opgedaan binnen de metaalrestauratie, (edel-)smederij of modelbouw. Specifieke materiaalkennis van metalen is belangrijk evenals een brede kijk en interesse in de archeologie. Je bent innovatief en leergierig. Als nieuw teamlid zul je worden ingewerkt door onze metaalspecialist. Je bent dus bereid om de werkwijzen van Restaura je eigen te maken en deze toe te passen.

Functie-eisen:

  • Conservatie/restauratie opleiding of andere geschikte opleiding (MBO/HBO/WO).
  • Ruime ervaring.

Overige eisen:

  • Liefst woonachtig in een straal van 50 km rondom Heerlen.

Interesse?
Stuur een motivatiebrief met CV naar info@restaura.nl voor 08-02-2021. Ook als je in het verleden hebt gesolliciteerd naar een functie bij Restaura willen we graag opnieuw van je horen. We zullen jouw mail beantwoorden en je mogelijk uitnodigen voor een gesprek om nader kennis te maken en te onderzoeken of je de geschikte kandidaat bent voor deze functie.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.