Prospektor: Uitvoerend Producent

Prospektor in Amsterdam zoekt een Uitvoerend Producent voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 24-01-2021PROSPEKTOR is een journalistiek productiebureau opgericht door Eefje Blankevoort & Arnold van Bruggen. Laura Verduijn is zakelijk leider. We maken (interactieve) documentaires, podcasts, boeken, tentoonstellingen en vaak alles tegelijk. Wij zijn geïnteresseerd in verhalen die iets teweegbrengen, verhalen die de blik op de wereld kunnen veranderen. Het komende jaar brengen we weer veel mooie nieuwe projecten de wereld in zoals: Het transmediale project Shadow Game over alleenreizende jonge vluchtelingen die levensgevaarlijke grenzen in Europa proberen over te steken. De driedelige documentaire serie De Jurk en het scheepswrak over een wereldvondst in de Waddenzee. En verschillende verhalende podcastseries zoals Kassiewijle (over de dood).

Voor het in goede banen leiden van deze en andere producties zoeken wij een

Uitvoerend Producent

24 uur per week

Wat houdt de functie in?
Als uitvoerend producent ben je verantwoordelijk voor de planning, het budget, de contracten en al het productionele regelwerk dat bij een productie komt kijken. Omdat we altijd meerdere projecten tegelijk maken, en je bij verschillende projecten betrokken bent, elk in een andere vorm en stadium van het productieproces, zijn de werkzaamheden supergevarieerd.

Wie zoeken we?
Wat ons betreft is een uitvoerend producent iemand die meerdere projecten kan coördineren in nauwe samenwerking met de producenten, regisseurs en andere teamleden. Iemand die meerdere projecten tegelijk overziet en de voortgang van elk ervan kan bewaken. Daarom hopen we dat jij:

  • Minimaal hbo-niveau hebt
  • Ervaring hebt in de (post-)productie van film (liefst documentaire)
  • Ervaring (of interesse) hebt met transmediale projecten
  • Goed met mensen kunt samenwerken én communiceren
  • Begrotingen kunt maken en budgetten kunt bewaken (in Excel)
  • Financiële en contract-onderhandelingen kunt doen
  • Nederlands en Engels spreekt en schrijft
  • Bij voorkeur in (de buurt van) Amsterdam woont

Wat bieden wij?
Bij Prospektor werk je in een klein gedreven en creatief team, aan belangrijke, mooie en urgente verhalen in allerlei vormen. We bieden in eerste instantie een halfjaarcontract voor 24 uur per week, met mogelijkheid tot verlenging. Salaris van minimaal € 1.750,- en maximaal € 1.875,- bruto bij 24 uur, afhankelijk van kennis en ervaring, plus 8% vakantietoeslag.

Voor vragen over deze functie, of om te solliciteren, kun je mailen naar Laura Verduijn → laura@prospektor.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.