Per Expressie: SjefSjef

Per Expressie in Amersfoort zoekt een SjefSjef voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 01-02-2021



Per Expressie is sinds 2001 dé vrijwilligersorganisatie voor en door creatieve Amersfoortse jongeren (15 – 35 jaar). Het doel is Amersfoortse jongeren een plek te bieden waar ze kunnen experimenteren en ontwikkelen. Zo organiseren we evenementen en activiteiten met jongeren die zo leren organiseren en creëren. Hiermee bieden we allerlei soorten kunstenaars een podium. Daarnaast hebben we De Bandbunker waar muzikanten kunnen oefenen en een (opname)studio genaamd De Kabine.

Bij Per Expressie draait het om het talent uit Amersfoort laten bloeien. Dit doen we normaal gesproken vanuit onze uitvalsbasis Het Perron. Door een recente verhuizing hebben we nog alle mogelijkheden om dit vorm te geven op onze nieuwe locatie.

Per Expressie zoekt SjefSjef: beheerder / kroew-aanjager / centrale kracht / steunpilaar voor creatieve projecten.

SjefSjef

16 uur per week

Stichting Per Expressie bestaat sinds 2001 en is een initiatief van en voor Amersfoortse jongeren dat grotendeels op vrijwilligers draait. Sinds 2010 kent de stichting de SjefSjef. Per maart / april 2021 zijn wij op zoek naar een startende professioneel die deze functie wil vervullen!

Als Sjef Sjef ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie rond Perron Expressie, de uitvalsbasis van Per Expressie. Dit houdt in dat je regelmatig aanwezig bent op Perron Expressie en van daaruit je werk doet. Per februari 2021 is dit een nieuwe locatie die je kan helpen opbouwen en invullen.

Je bent verantwoordelijk voor een goede werksfeer / situatie op Perron Expressie. Voor de gebruikers hiervan, voor externe contacten en de kroew (onze geliefde vrijwilligers) ben je hét aanspreekpunt. Je speelt zo een centrale rol in de organisatie en voorziet in de randvoorwaarden zodat de kroew hun energie optimaal kan inzetten voor de Amersfoortse jongerencultuur.

Je werkt samen met een groep jonge creatievelingen die met jouw begeleiding diverse evenementen en activiteiten leren organiseren. Hierdoor is Per Expressie al 20 jaar een onmisbare speler in het Amersfoortse culturele klimaat. Tevens schuif je regelmatig aan bij het eveneens jonge bestuur van de stichting waaraan je ook verantwoording aflegt.

Herken je jezelf in de volgende omschrijving?
Ik…

  • heb hbo denk- en werkniveau;
  • kan mensen enthousiasmeren en mobiliseren;
  • signaleer tijdig wat er speelt in een groep / omgeving en weet hierop in te spelen;
  • ben goed in het onderhouden van contacten / netwerken;
  • functioneer goed wanneer ik veel vrijheid krijg en kan mijn eigen taken creëren, kortom ik ben niet bang om het wiel zelf uit te vinden;
  • vind het leuk om mee te denken over de PR van Per Expressie;
  • ben boven dit alles een doorzetter met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • heb affiniteit met de doelgroep van Per Expressie;
  • woon in de omgeving van Amersfoort en ben bekend met de stad;
  • ben pro-actief en een verbinder.

Denk jij de nieuwe SjefSjef van Per Expressie te zijn?
Stuur dan voor 1 februari 2021 een mail met je motivatie en CV naar bestuur@perexpressie.nl, dan nemen wij contact met je op. Check www.perexpressie.nl voor meer info over Per Expressie. Vragen over de vacature kan je sturen naar bovenstaand e-mailadres.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.