Peppered: Marketeer

Peppered in Rotterdam zoekt een Marketeer voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenPeppered is de ontwikkelaar en leverancier van hét hoogwaardige website- en mailplatform voor de culturele sector.

We ontwikkelen de meest krachtige software, met het specifieke karakter van de cultuursector als leidraad. Door de ruime ervaring (20 jaar) als leverancier in de sector en als partner in tal van onderzoekstrajecten met universiteiten en hogescholen, zorgen we bij onze klanten voor de juiste kennis om de nieuwste en meest krachtige technieken toe te passen, en zo de strategische doelstellingen op het vlak van publieksbereik en marketing, te overtreffen.

Het SaaS-model (software as a service) van Peppered, waarin we met alle klanten één centraal framework delen en zo collectief méér bereiken, is uniek in de wereld. Door wat we in de thuislanden Nederland en België hebben bereikt, vangen we inmiddels internationaal de aandacht. Peppered is in 2020 actief in vier landen (NL, BE, DUI, UK) en verwacht dit de komende jaren verder uit te breiden.

Marketeer

20 uur per week

Als marketeer van Peppered lever je een belangrijke bijdrage aan de bekendheid van het merk. Je helpt de organisatie in het uitdragen van de waarde van onze toepassingen en de gedachtegoed over innovatieve, online cultuurmarketing in het algemeen.

Daarvoor werk je samen met het hele team: van product manager tot developer, iedereen draagt zijn steentje bij aan het grotere geheel. En in elke functie, in elke regel code, in elke release, zit een waardevol verhaal voor onze (potentiële) gebruikers.

Voor het overbrengen van de ‘why, how en what’ van Peppered, ben je verantwoordelijk voor de hele marketingkolom. Je beheert de contentstrategie en marketingkalender, coördineert de totstandkoming van de diverse uitingen en draagt zorg voor de verspreiding.

Daarbij is het succes van onze klanten jouw belangrijkste leidraad. In plaats van quick wins zijn we er van overtuigd dat een duurzame relatie, met onze klanten, leveranciers en stakeholders, de belangrijkste factor is in het langdurige succes van Peppered. Je bent overtuigt van de intrinsieke waarde van een goed product, en kan dat op een wervende en informatieve manier overbrengen.

We werken in een actieve en innovatieve omgeving, en bedienen top notch cultuurinstellingen, in meerdere landen. We zoeken een marketeer met perfecte communicatieve vaardigheden, een onderzoekende en kritische blik, en een hart voor marketing en cultuur.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.