Muziekgebouw Eindhoven: Kwartiermaker On Stage

Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven zoekt een Kwartiermaker On Stage voor 16-24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 25-01-2021Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven is een van de meest toonaangevende concertzalen van Nederland in het bruisende hart van Eindhoven waar jaarlijks ruim 350 concerten plaatsvinden. Onze zalen zijn wereldwijd bekend om de uitstekende akoestiek en de veelzijdige programmering op het gebied van pop, jazz, wereldmuziek, klassieke muziek en familieconcerten.

Wij bieden een uitdagende functie als:

Kwartiermaker On Stage

16-24 uur per week

Muziek is voor iedereen, en iedereen in onze samenleving verdient de spotlight. Daarom hebben Muziekgebouw Eindhoven en ASML de handen ineen geslagen om deze doelstelling vorm te geven. Met het nieuwe concept On Stage gaan we het Muziekgebouw podium toegankelijk maken voor alle muzikanten én muziekliefhebbers in de Brainport regio.

On Stage bestaat uit twee onderdelen. Met Feel like an Artist bieden we de a tot z-beleving van een artiest; van backstage ontvangst, de soundcheck en je eigen concert op het podium met publiek in de zaal tot het drankje in de foyer. Met Unforgettable Class maken we het mogelijk om muzieklessen en workshops op het podium van het Muziekgebouw te volgen.

We zoeken een kwartiermaker die in samenspraak met het Muziekgebouw en ASML invulling en uitvoering geeft aan On Stage en de twee onderliggende formats.

Kwartiermaker On Stage
In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

  • Positionering van On Stage en onderliggende formats; uitwerken van kernwaarden, doelgroepen, branding, marketingcommunicatie.
  • Uitwerken van de concepten en formats tot een concreet plan van aanpak op basis van vastgelegde contouren.
  • Een agile aanpak: met behulp van pilot On Stage projecten ga je snel van start en bouwt en schaaft along the way.
  • Engagement; betrekken van de verschillende doelgroepen en partijen en onderlinge verbindingen initiëren.
  • Productionele uitvoering; planning, organisatie, interne afstemming.
  • Budgettering van het project en bijbehorende activiteiten.

Profiel
Je bent een allrounder; een echte bouwer, ondernemend en initiatiefrijk. Je werkt agile en bent resultaatgericht. Je verbindt partijen en bent sterk inclusief georiënteerd. Je weet publiek te verbinden en betrekken. De Brainport regio is voor jou bekend terrein omdat je er woont, werkt en leeft. Je hebt een sterke affiniteit met cultuur en muziek in het bijzonder.

Je vervult deze kwartiermakersrol van februari tot mei 2021 waarna On Stage loopt en jouw bouwersrol erop zit. Je werkt 16-24 uur per week en bent flexibel in je beschikbaarheid. Tarief in overleg.

Interesse?
Stuur je motivatie en cv voor 25 januari 2021 naar hr@muziekgebouweindhoven.nl.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Tialde Postma, marketing manager Muziekgebouw Eindhoven; tialde.postma@muziekgebouweindhoven.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.