Hogeschool der Kunsten Den Haag: Senior Systeembeheerder

De Hogeschool der Kunsten Den Haag in Den Haag zoekt een Senior Systeembeheerder voor 1,0 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 01-02-2021De Hogeschool der Kunsten Den Haag bestaat uit de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en het Koninklijk Conservatorium. De Hogeschool heeft een internationale populatie van studenten en medewerkers. We werken samen met professionele partners uit binnen- en buitenland. De professionaliteit en bevlogenheid die wij van onze studenten verwachten, zien wij ook terug bij onze collega’s.

Het ICT-team draagt hierbij samen met diverse leveranciers zorg voor een stabiel functionerende netwerk-, systeem- en applicatieomgeving voor zowel het Koninklijk Conservatorium als de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten.

Senior Systeembeheerder

1,0 fte

Voor een optimale ondersteuning van het onderwijs van de Hogeschool wordt gewerkt aan robuuste, innovatieve en soms ongebruikelijke ICT-oplossingen. Je bent een echte allround ICT’er, hebt oog voor verbeteringen en weet de collega’s binnen de Hogeschool hiervan te overtuigen. De ICT-omgeving omvat een gevirtualiseerde Windows-omgeving op basis van VMware en een combinatie van zowel Windows als Apple randapparatuur. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een diversiteit aan applicaties, zowel in eigen beheer als op basis van SaaS, waarbij Windows Office 365 en Azure een belangrijke basis vormen.

Waar houd jij je zoal mee bezig?

 • Van start tot finish ben je betrokken bij projecten voor continue verbeteringen aan de ICT omgeving. Denk hierbij aan projecten als verdere migratie naar O365, verbetering inrichting datacenter, onderzoek en realisatie naar onderwijsondersteunende systemen.
 • Enerzijds lever je optimale service aan de gebruikers en ben je bezig met dagelijks onderhoud en kleine ICT ongemakken, anderzijds ben je intensief betrokken bij strategische en innovatieve projecten.
 • Installatie en testen van (nieuwe) ICT-toepassingen;
 • Onderhoud en vervanging van ICT-apparatuur;
 • Ondersteuning en advies bij het dagelijkse gebruik van ICT-toepassingen;
 • Beheer van virtualisatie, beveiliging, back-up en restore.

Jouw profiel

 • Werkervaring in een vergelijkbare functie met verantwoordelijkheid voor de opzet en het beheer van een divers ICT-landschap;
 • Ervaring met cross platform-systemen, O365 en bij voorkeur in het bezit van een MCSA certificaat;
 • Als ICT-professional beschik je over organisatiesensitiviteit, communicatiekracht en verandervermogen;
 • Gezien de diversiteit en de breedte van de functie vragen we van jou om flexibel te kunnen schakelen, overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen.

Wat bieden wij?

 • Het betreft een structurele functie waarbij wordt gestart met een jaarcontract;
 • Salaris, gebaseerd op opleiding en relevante werkervaring, volgens schaal 10 van de cao-hbo;
 • Een fulltime aanstelling van 1 fte met een werkweek van 36 uur;
 • Ruime verlofregeling en goede pensioenregeling;
 • Vakantietoeslag van 8% en vaste eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • Beschikbaarheid laptop en telefoonkostenvergoeding;
 • Mogelijkheden om tegen gunstige premies deel te nemen aan een collectieve ziektekostenverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Informatie en sollicitatie
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Wim Harrewijn, hoofd afdeling ICT: w.harrewijn@hdkdenhaag.nl.

De werving voor deze functie wordt verzorgd door werving- en selectiebureau De Recruiter. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Daphne Noteboom van De Recruiter via 06 424 755 52 of per mail daphne@derecruiter.nl.

Je sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, kun je tot 1 februari 2021 richten aan Daphne Noteboom: daphne@derecruiter.nl.

Wij streven naar een diverse en inclusieve organisatie en vinden het belangrijk dat dit onderwerp ruimte krijgt in onze dialoog. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.