Doornroosje: Medewerker Financiële Administratie

Doornroosje in Nijmegen zoekt een Medewerker Financiële Administratie voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-01-2021Doornroosje is al ruim 50 jaar hét poppodium van Nijmegen en omstreken. Met concerten op verschillende locaties, festivals als Valkhof Festival en Het Nest en veel aandacht voor talentontwikkeling is er een grote diversiteit aan activiteiten. De coronacrisis heeft een grote impact op de sector en vraagt om veel creativiteit en aanpassingsvermogen. Ook straks, als we weer veel muziekliefhebbers blij mogen maken met livemuziek, gaat het team er alles aan doen om de ruim 500 concerten, clubavonden en festivals per jaar weer in goede banen te leiden.

In Doornroosje werken momenteel 35 vaste krachten, ongeveer 80 payroll-krachten en zo’n 115 vrijwilligers. Liefde voor muziek is de grote gemene deler.

Doornroosje zoekt een:

Medewerker Financiële Administratie

16 uur per week

De popwereld is een snelle, dynamische en steeds professioneler werkende sector. Een strakke administratie is een essentieel onderdeel van het proces van boeking naar liveshow. Jij zorgt ervoor dat de financiële administratie rondom al die shows helemaal klopt. Dat betekent vooral héél veel inkoopfacturen inboeken. Dat is niet alleen maar Rock ’n Roll: jij bijt je vast in alle details van een productie en zorgt voor een snelle en correcte verwerking. Daarnaast ondersteun je bij de verwerking van de (geautomatiseerde) ticketverkoop, eventuele wijzigingen daarop en de telling van de omzet, zowel contant als giraal. Tot slot zorg je voor de maandelijkse subsidieaanvraag voor diversen projecten.

De vele uitzonderingen, verschillende systemen, rechtspersonen en grootboekschema’s maken je functie soms complex en uitdagend. Voor jou is dat geen probleem, want de boekhouding is jouw podium. Jij houdt je collega’s bij de les en initieert verdere optimalisatie (en automatisering) van je werk.

Je beschikt over:

 • een relevante opleiding en/of aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie (vereist);
 • mbo-werk- en -denkniveau, met kennis van geautomatiseerde processen en boekhoudsystemen;
 • kennis van relevante fiscale regelgeving (OB, LH). Kennis van regels waar de (cultuur) sector veel mee te maken heeft, zoals de artiestenregeling is een pre;
 • analytisch en cijfermatig inzicht;
 • kennis van en/of ervaring met Afas, Excel. Bekendheid met Yesplan is een pre.

Daarnaast:

 • ben je zorgvuldig en heb je oog voor detail;
 • ben je betrouwbaar, flexibel en voel je je verantwoordelijk;
 • ben je in staat om je duidelijk uit te drukken, zowel mondeling als schriftelijk;
 • kan jij in drukke periodes het hoofd koel houden;
 • ben je een liefhebber van muziek;
 • en ben je een echte teamspeler, die natuurlijk ook zelfstandig uit de voeten kan.

Wij bieden:

 • een prettige werkplek in een informele, dynamische bedrijfscultuur waar mensen hard werken aan een gezamenlijk doel: “We Do Music”;
 • arbeidsvoorwaarden en een salaris conform schaal 4 van de cao Nederlandse Poppodia en -Festivals (cao-NPF) met een doorgroeimogelijkheid naar schaal 5;
 • mogelijkheid tot uitbreiding van de uren.

Doornroosje onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en heeft zich ten doel gesteld om als organisatie een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Schriftelijke reacties met cv kunnen uiterlijk tot en met zondag 31 januari 2021 gestuurd worden aan vacatures@doornroosje.nl onder vermelding van vacature Medewerker financiële administratie; bij ontvangst sturen wij een ontvangstbevestiging. De sollicitatiegesprekken vinden plaats 11 en 12 februari in (een corona-proof) Doornroosje, Stationsplein 11A, 6512 AB Nijmegen. Voor meer informatie kunt u kijken op www.doornroosje.nl, of bellen, tussen 10.00 en 12.00 uur met 024-355 42 43.

Zonder motivatiebrief wordt de sollicitatie niet in behandeling genomen.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.