BplusC: Docent Piano

BplusC in Leiden zoekt een Docent Piano voor circa 14 lesuren per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 03-02-2021BplusC muziekschool is een onderdeel van BplusC, Bibliotheek en Centrum voor Kunst en Cultuur in Leiden. Jaarlijks nemen circa 5000 klanten uit Leiden en omstreken deel aan onze lessen en cursussen. De komende jaren werken we aan vernieuwing van ons aanbod. Daarbij laten we ons inspireren door  het motto ‘Alles begint met samenspel’.  Ook gaan we de kracht van samenwerking tussen docenten beter benutten. Dat alles vanuit de overtuiging dat de BplusC muziekschool een stimulerende ontmoetingsplek is voor ieder die zich samen met anderen muzikaal wil ontwikkelen.

In verband met pensionering van twee collega’s zijn we op zoek naar een:

Docent Piano

circa 14 lesuren per week

Ja, we zoeken een bevoegde en innovatieve docent piano. Een docent, die met klassieke muziek als basis, zich ook gemakkelijk beweegt in ander stijlen. Die aantoonbaar ervaring heeft met lesgeven geven aan kinderen en volwassenen, in voornamelijk duo- en groepslessen.

Maar ook zoeken we een docent die het een uitdaging vindt ons motto ‘Alles begint met samenspel’ te vertalen naar nieuwe vormen van piano-onderwijs. Een initiatiefrijke collega die denkt in kansen, die samen met collega’s nieuwe wegen wil bewandelen en er niet voor terugdeinst om zowel binnen- als buitenschools nieuwe doelgroepen en werkvelden te verkennen.

Functie-eisen:

  • Je bent in het bezit van een conservatoriumdiploma piano (DM of met methodiekcertificaat) of schoolmuziek;
  • Je bent in staat om verschillende stijlen te doceren en bent creatief en vernieuwend binnen je lessen;
  • Daarnaast kan je omgaan met multimedia, muzieksoftware, digitale online (planning)tools;
  • Je bent en teamspeler die graag met collega’s nieuwe lesvormen en lesinhouden en aansprekende activiteiten ontwikkelt;
  • Je communiceert snel en klantvriendelijk met leerlingen en ouder(s) van leerlingen en met collega’s;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands. Als je je ook goed kunt uitdrukken in het Engels is dat een pre;
  • Naast het geven en voorbereiden van les- en cursusactiviteiten ben je actief betrokken bij evenementen en presentaties.

Voor een uitgebreide beschrijving van de taken en bevoegdheden verwijzen we naar de functiebeschrijving.

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende, dynamische werkomgeving;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief, zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid;
  • Cao Kunsteducatie, schaal 8 (minimaal € 2.566,– en maximaal € 4.024,– bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

Solliciteren en selectieprocedure
Wanneer deze functie je aanspreekt mail dan jouw motivatiebrief met cv uiterlijk 3 februari aan HR@Bplusc.nl onder vermelding van het vacaturenummer HR/21.004.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij: Vivian Wesselingh, coördinator Muziekschool, email: v.wesselingh@bplusc.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.