Amerpodia: Grafisch Vormgever

Amerpodia in Amsterdam zoekt een Grafisch Vormgever voor 0,6 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-01-2021Wij zijn Amerpodia, bestaande uit de Amsterdamse cultuurhuizen de Rode Hoed, Felix Meritis, De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater. Via voorstellingen, lezingen, debatten, festivals, workshops en talkshows bespreken we thema’s en vraagstukken van vandaag. Wellicht ken je ons van programma’s als Skin Deep, Het Discriminerende Algoritme, De geschiedenisles die je nooit hebt gehad, Felix College of Bucketlist Filosofie. Daarnaast hebben we Restaurant Felix, een nieuwe culinaire hotspot van Amsterdam.

Ben je een creatieve geest met een voorliefde voor theater, kunst, literatuur en maatschappelijk debat? En ben je bedreven in Illustrator, Photoshop, WordPress, Indesign, Premiere Pro & After Effects?

Grafisch Vormgever

0,6 fte

Voor de on- en offline uitingen van onze vier huizen zijn we op korte termijn op zoek naar een zelfstandig Grafisch Vormgever die houdt van cultuur in brede zin, die technisch sterk is, het hoofd koel houdt en graag nieuwe dingen leert. Je maakt deel uit van het marketingteam. We zijn op zoek naar iemand die geen moeite heeft met DTP werk, maar ook graag eigen dingen creëert, bij voorkeur in zowel stilstaand als bewegend beeld.

Wat ga je doen?

 • Je verzorgt alle visuele uitingen van programma- en de salesmarketing, voor diverse kanalen (sociale media, website, podcasts, aftermovies, drukwerk, advertenties, promotiemateriaal, nieuwsbrieven etc.).
 • Je bewaakt de huisstijlen van de vier verschillende huizen, Restaurant Felix en van Amerpodia en past deze toe volgens de stijlboeken.
 • Je beheert nauwkeurig de beeldbank en zorgt voor aanvulling.

Wij bieden:

 • Een interessante en uitdagende baan in een dynamische omgeving in ons team Marketing & Communicatie.
 • Een informele sfeer, een open en eerlijke mentaliteit en korte lijnen.
 • Je krijgt hierbij alle ruimte om zelfstandig en naar eigen inzicht ideeën uit te werken.
 • Een jaarcontract (met optie op verlenging) op basis van een 24-urige werkweek (met optie op uitbreiding van aantal uren) tegen een marktconform salaris (e.e.a. afhankelijk van ervaring en opleiding).
 • 27 vakantiedagen (op basis van 36-urige werkweek), een goede pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden.
 • (Gratis) toegang tot onze programma’s en een werkplek op één van de prachtige Amsterdamse locaties.

Onze ideale kandidaat:

 • Heeft een opleiding MBO/HBO richting DTP/Grafische vormgeving.
 • Heeft minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Communiceert makkelijk en is benaderbaar.
 • Heeft uitstekende technische skills.
 • Is een expert in: Illustrator, Photoshop, Indesign.
 • Heeft bij voorkeur ervaring met: Premiere Pro & After Effects.
 • Is betrokken en gedreven en heeft gezonde ambitie om zich steeds te blijven ontwikkelen.
 • Is woonachtig in de omgeving Amsterdam.

Solliciteren kan tot en met 31 januari 2021. Vanwege de situatie rondom COVID-19 werken we bij Amerpodia momenteel grotendeels vanuit huis en de verwachting is dat dit in en na februari ook nog het geval zal zijn. De sollicitatiegesprekken vinden daarom plaats via Zoom.

Amerpodia ambieert een inclusieve organisatie te zijn. Bij de samenstelling van onze teams letten we daar expliciet op.

Voor vragen over de inhoud van de functie bel je met Bora Sirin (PR & Marketing) op 020 589 16 80.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.