013 Poppodium: Hoofd Financiën

013 Poppodium in Tilburg zoekt een Hoofd Financiën voor minimaal 24 tot maximaal 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-01-2021013 is het grootste poppodium van Nederland. Met shows variërend van 300 tot 3000 bezoekers hebben we een grote diversiteit aan activiteiten – nog los van vlaggenschip festivals als WOO HAH! en Roadburn. Het succes van 013 is gestoeld op een professioneel team dat hecht en hard met elkaar werkt in een informele sfeer. We verzetten bergen werk, elke dag weer en zorgen er samen voor dat de artiest, groot of klein, zijn allerbeste show kan geven. Tegelijkertijd moet deze show voor ons publiek een fantastische ervaring zijn. Dat is onze drijfveer en hierin proberen we onszelf keer op keer te verbeteren.

013 is op zoek naar een

Hoofd Financiën

minimaal 24 tot maximaal 32 uur per week

Als Hoofd Financiën ben je verantwoordelijk voor de inrichting en het functioneren van onze financiële administratie en die van onze (grote) festivals, waaronder WOO HAH! De focus ligt op het maken van financiële rapportages en verantwoordingen (maandcijfers, begroting, jaarrekening) en het bewaken en signaleren van kosten- en liquiditeitsontwikkeling. Ook het begeleiden van externe accountantscontroles behoort tot jouw taken. Het hoofd financiën geeft leiding aan twee medewerkers van de afdeling financiën en legt verantwoording af aan de controller en de directeur-bestuurder.

Goed om te weten: de pop business is ondernemend en dynamisch, de lijnen zijn kort en de pieken en dalen vragen ook om een stukje hands on mentaliteit. Dat maakt deze stevige job aantrekkelijk en afwisselend.

Functie-eisen

  • Afgeronde financiële of bedrijfseconomische HBO opleiding.
  • Tenminste vijf jaar relevante werkervaring, waarvan drie op vergelijkbaar niveau.
  • Branche-specifieke kennis en ervaring is een pre.
  • Gedegen en actuele kennis van automatisering in het algemeen en AFAS in het bijzonder.
  • Gevoel voor de pop business.
  • Leidinggeven, overtuigingskracht, analytisch, daadkrachtig, scherp, assertief en pro-actief, stressbestendig, onafhankelijk, integer en flexibel.

Salarisindicatie: brutoloon per maand bij 38 uur per week, afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 2.596 en € 3.782 per maand, functieniveau 7, CAO Nederlandse Poppodia en – Festivals.

Solliciteren kan tot en met 31 januari 2021. Vragen over deze functie kunnen per e-mail gesteld worden aan Krijn Versprille, controller, krijnversprille@013.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.