Van Beek art supplies: Chauffeur

Van Beek Art Supplies in Badhoevedorp zoekt een Chauffeur | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geenVan Beek Art Supplies onderscheidt zich door het uitgebreide assortiment dat tegen zeer concurrerende prijzen wordt aangeboden. Of het nu gaat om kunstenaarsbenodigdheden (zoals schildersdoeken, penselen, acrylverf of klei), tekenmaterialen, papier, spuitbussen met verf, grafische artikelen, ontwerp- en presentatiematerialen of lijsten; bij Van Beek Art Supplies ben je aan het juiste adres.

Van Beek Art Supplies is op zoek naar een

Chauffeur

oproepkracht

Van Beek Art Supplies is een organisatie waar met veel passie, energie en drive wordt samengewerkt om het beste product neer te zetten voor de klant. We zijn op zoek naar een collega met hetzelfde DNA, die graag mee wil werken aan de ontwikkeling/uitbreiding van onze organisatie. Een collega die recht door zee is en niet bang is om zijn/haar handen uit de mouwen te steken en samen met ons voor een gezamenlijk doel gaat.

Wat ga je doen?

  • Onderlinge leveringen van het magazijn naar de winkels brengen
  • Bestellingen afleveren bij klanten

Wat vragen wij?

  • Je bent per direct (of op korte termijn) beschikbaar
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Badhoevedorp
  • Je hebt een rijbewijs B

Wat bieden wij?

  • Een gezellige werksfeer in een dynamisch team
  • Prettige informele werkomgeving
  • Leuk salaris
  • Werktijden in overleg, als oproepkracht, ongeveer 10 uur per week

Meer weten of direct solliciteren?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature bij Van Beek Art Supplies solliciteer dan door middel van een e-mail naar pz@vanbeekart.com.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.