Theatergezelschap Vis à Vis: Stagiair(e) Theaterproductie

Theatergezelschap Vis à Vis in Almere zoekt een Stagiair(e) Theaterproductie voor 40 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenTheatergezelschap Vis à Vis maakt al 30 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen.

Sinds twaalf jaar is het gezelschap gevestigd in Almere Poort, met een eigen speellocatie, kantoor en restaurant. De afgelopen jaren heeft Vis à Vis de grootschalige voorstellingen MARE en ROBOT gespeeld. Jaarlijks ontvangt het gezelschap gemiddeld 35.000 bezoekers.

De voorstelling speelt in de buitenlucht, de tribunes met een capaciteit van ruim 700 toeschouwers zijn overdekt. De eigen locatie wordt ook ingezet om andere theatrale acts of bands te ontvangen. In de zomer van 2021 gaat Vis à Vis een nieuwe voorstelling maken, waar we met een coronaproof opstelling zoveel mogelijk mensen proberen te ontvangen.

Theatergezelschap Vis a Vis zoekt per april 2021 een

Stagiair(e) Theaterproductie

40 uur per week

Een stagiaire met een relevante opleiding op MBO of HBO niveau (gericht op evenementen- of theaterproductie).

Je hebt affiniteit met (productie van) (buiten)theater, verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatieve vaardigheden. Je bent actief, praktisch, flexibel en creatief en kan goed zelfstandig werken. Je vindt het leuk om enerzijds achter je werkplek bezig te zijn en anderzijds je handen uit je mouwen te steken om te helpen met de bouwwerkzaamheden. Je bent toegankelijk en vindt het leuk om altijd 1 stap verder vooruit te denken.
Je bent in bezit van een rijbewijs.

Taken
Als stagiair(e) productie ben je betrokken bij het gehele productieproces van de voorstelling vanaf het begin van de bouw tot en met de première en ben je de rechterhand van de productieleider op de volgende gebieden:

  • Inventariseren en aanschaf benodigdheden voorstelling;
  • Ophalen van bouwmaterialen en rekwisieten;
  • Verzorgen van benodigdheden voor de crew, inclusief crew lunch en dinerplanning;
  • Veiligheidsaspecten, opstellen van planningen en schema’s.

Vis à Vis is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Wij bieden
Een unieke stage in een avontuurlijke omgeving op een bijzondere locatie. Een samenwerking met een groot team van passievolle mensen die gezamenlijk een spraakmakende voorstelling willen maken. Je ontvangt een stagevergoeding van € 350,- per maand bij 5 volledige dagen, reiskosten en lunch/diner tijdens de speelperiode. Daarbij heb je de mogelijkheid om een zelfstandige stageopdracht uit te voeren binnen je werkzaamheden.

Werkperiode en dagen in overleg, een indicatie:

  • Begin april t/m begin oktober;
  • Van april t/m eind mei wordt er tijdens kantoortijden van maandag t/m vrijdag gewerkt aan het ontwikkelen van de nieuwe voorstelling;
  • Als alles meezit mbt corona begint vanaf 31 mei de eerste speelperiode en gaan de werkdagen over van woensdag tot en met zondag en wordt er veel in de middag en avond gewerkt;
  • De werkzaamheden lopen in elk geval tot de zomerstop (21 juli);
  • Na de zomerstop spelen we, als het kan mbt, corona de tweede speelperiode van half augustus t/m begin oktober;
  • Mogelijkheid om later te beginnen of langer door te gaan, in overleg.

Informatie
Voor informatie over Vis à Vis zie onze website.
Voor informatie over deze vacature en/of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de locatiemanager Jessica Ritsema – jessica@visavis.nl.

Reactie
Je kunt je sollicitatiebrief met CV tot en met eind februari 2021 mailen naar: jessica@visavis.nl

Theatergezelschap Vis à Vis
Muiderzandplaats 1
1361 AK Almere
T: 036-5369933

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bezoek de website www.visavis.nl voor meer informatie over Vis à Vis.