Theatergezelschap Vis à Vis: Actrice (Stagiaire)

Theatergezelschap Vis à Vis in Almere zoekt een Actrice (Stagiaire) voor 0,8-1 fte | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 31-01-2021Theatergezelschap Vis à Vis maakt al 30 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen. Het gezelschap is gevestigd in Almere Poort, met een eigen speellocatie, kantoor en restaurant. Jaarlijks heeft het gezelschap gemiddeld 40.000 bezoekers.

De zomervoorstelling speelt in de buitenlucht, de tribune is overdekt. Vis à Vis is bezig met het ontwikkelen van een coronaproof-tribune voor 2021. De eigen locatie wordt ook ingezet om andere theatrale acts of bands te ontvangen. In de winter van 2022 en 2024 maakt Vis à Vis in samenwerking met andere theatergroepen een winterproductie.

Vis à Vis zoekt per april 2021:

Actrice (Stagiaire)

0,8 (repetitiefase) – 1 fte (speelperiode)

Vis à Vis is voor een zeer fysieke rol in de komende zomerproductie op zoek naar een stagiaire spel, die kennis en ervaring op wil doen in het productie-/ repetitieproces en spelen van een grootschalige buitenvoorstelling.

Je bent een lenige actrice die momenteel een professionele theateropleiding volgt. Ervaring en affiniteit met fysiek en tekstloos theater is een voorwaarde. Tijdens het repetitieproces ontwikkel je een volwaardige rol binnen de voorstelling. Er is hierbij nauw overleg met de regisseur en begeleiding van een spelcoach.

Taken:

  • Het ontwikkelen van een zelfstandige en volwaardige rol tijdens de repetitiefase.
  • Het spelen en doorontwikkelen van de rol in de voorstellingen gedurende de speelperiode.

Wij bieden:
Een unieke stage in een avontuurlijke omgeving op een bijzondere locatie. Een samenwerking met een team van passievolle mensen die gezamenlijk een spraakmakende voorstelling willen maken. Je ontvangt een stagevergoeding van € 350,- per maand bij 5 dagen per week, reiskosten en lunch/diner.

Periode
Op 1 april start de repetitieperiode, deze loopt tot en met 1 juni. Indien de coronamaatregelen het toelaten start de eerste voorstelling op 2 juni 2021 en loopt de speelperiode tot en met september 2021. Er is een zomerstop van ruim 3 weken.

Informatie:
Voor informatie over Vis à Vis: www.visavis.nl. Voor informatie over deze vacature en/of de sollicitatieprocedure kunt u op maandagen contact opnemen met zakelijk leider Klaartje Wierbos (klaartje.wierbos@visavis.nl).

Vis à Vis is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Reactie
Je kunt je sollicitatiebrief met foto, videomateriaal en cv tot en met 31 januari mailen naar rutger@visavis.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.