Dioraphte: Adviseur Podiumkunsten

Dioraphte zoekt een Adviseur Podiumkunsten voor circa 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 01-02-2021Dioraphte is een vermogensfonds dat goede doelen steunt in Nederland en vier landen in Afrika (Ethiopië, Kenia, Oeganda en Malawi). In 2020 ontvingen 270 projecten financiële steun voor een bedrag van 15,8 miljoen euro.

In 2021 zal Dioraphte in de sector Podiumkunsten in Nederland een budget van 2 miljoen euro ter beschikking hebben.

De aandachtsgebieden zijn muziek (klassiek en jazz), theater, dans, gemengde podiumkunsten (festivals) en literatuur- en filmfestivals.

Adviseur Podiumkunsten

circa 16 uur per week

De projectadviseur die wij zoeken in verband met het vertrek van de huidige adviseur medio 2021:

  • is integer, kritisch, onafhankelijk en efficiënt;
  • heeft goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en ervaring met (puntige) adviezen schrijven;
  • is breed ingevoerd in de sector podiumkunsten, met in elk geval diepgaande kennis op het gebied van klassieke en jazzmuziek en theater;
  • is financieel voldoende onderlegd om projectaanvragen, rapportages en evaluaties kritisch te kunnen beoordelen;
  • kan zelfstandig contacten leggen en onderhouden met organisaties die financiering zoeken en met collega fondsen en signaleert nieuwe ontwikkelingen in de sector.

U rapporteert aan een actief betrokken vijfkoppig bestuur en bent beschikbaar voor circa 16 uur per week (bij voorkeur als zelfstandige).

Voor meer informatie over Dioraphte kunt u onze website raadplegen en eventueel contact opnemen met de operationeel directeur Henk J.Th. van Stokkom
(graag uitsluitend per e–mail via henkvanstokkom@dioraphte.nl).

Uw sollicitatie (bestaande uit een motivatiebrief van maximaal één pagina en een CV van maximaal twee pagina’s) ontvangen wij graag uiterlijk op 1 februari 2021 in een pdf-bestand op postbus@denboerenvink.nl via onderstaande Solliciteer-button.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.