Anton Pieck Museum: Office Manager

Kalenderplaat Hattem 19e eeuw

Het Anton Pieck Museum in Hattem zoekt een Office Manager voor 24 tot 32 uur per week (waarvan 20 uur betaald en overige uren op vrijwillige basis) | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenHet Anton Pieck Museum is een klein maar toonaangevend museum dat draait in informele sfeer met 40 enthousiaste en deskundige vrijwilligers. Samen met de andere locale musea maken wij Hattem aantrekkelijk voor bewoners van de regio, dagjesmensen, verblijfs- en cultuurtoeristen.

Het museum beschikt over de grootste collectie origineel erfgoed van Anton Pieck waarmee het museum de veelzijdigheid van de kunstenaar wil tonen. Inspirerende exposities kunnen bezoekers van alle leeftijden visueel meenemen naar vervlogen tijden, door de inzet van gemotiveerde en ter zake kundige (vrijwillige) medewerkers en met behulp van hedendaagse presentatietechnieken. Het museum wil bezoeker kennis en inzicht (verdiepen) geven in en interactief kennis laten maken met het grafisch ambacht en figuratieve kunst alsmede met de ambachtsman-kunstenaar.

We zijn op zoek naar een digivaardig en betrokken

Office Manager

24 tot 32 uur per week, waarvan 20 uur betaald en overige uren op vrijwillige basis

Je maakt samen met de conservator deel uit van het kernteam en bent rechtstreeks werkzaam onder de directeur. Daarbij geef je leiding aan dertig vrijwilligers en ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de office (balie, winkel, educatie).

Kernactiviteiten

 • Dagelijks beheer office.
 • Intern aanspreekpunt voor kernteam en alle vrijwilligers.
 • Organiseren openingen.
 • Organiseren en notuleren vergaderingen kernteam en vrijwilligers.
 • PR planning en coördineren Anton Pieck Journaal.
 • Mede beheer website en social media.
 • Operationeel en tactisch ondersteunen van de directeur.
 • Voorbereiden van vrijwilligerscontracten.

We vragen

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Drie jaar werkervaring.
 • Klantgericht, resultaatgericht en flexibel.
 • Organiserend vermogen en proactief.
 • Communicatief vaardig.
 • Hands-on houding binnen dynamische werkomgeving.
 • Affiniteit met kunst en Anton Pieck.

We bieden

 • Een gezellige en prettige werksfeer.
 • Deskundigheidsbevordering / bijscholing.
 • Salaris volgens CAO Museum.
 • Vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Interesse
Ben je bereid je minimaal 24 uur per week en soms in het weekend, in te zetten voor het Anton Pieck Museum? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar Mathilde Stam: directeur@antonpieckmuseum.nl of bel naar 038-4442192 / 06-31633539

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.