Vis à Vis: Online Marketeer

Vis à Vis in Almere zoekt een Online Marketeer voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-11-2020Theatergezelschap Vis à Vis maakt al 30 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen. Het gezelschap is gevestigd in Almere Poort, met een eigen speellocatie, kantoor en restaurant. De afgelopen jaren heeft Vis à Vis de grootschalige voorstellingen MARE en ROBOT gespeeld. Jaarlijks ontvangt het gezelschap gemiddeld 35.000 bezoekers.

De voorstelling speelt in de buitenlucht, de tribunes met een capaciteit van ruim 700 toeschouwers zijn overdekt. De eigen locatie wordt ook ingezet om andere theatrale acts of bands te ontvangen. In de zomer van 2021 gaat Vis à Vis een nieuwe voorstelling maken, waar we met een coronaproof opstellen zoveel mogelijk mensen proberen te ontvangen.

Theatergezelschap Vis à Vis zoekt van januari tot en met mei 2021, met intentie tot verlenging, een

Online marketeer

32 uur per week | 0,8 fte

Online marketeer
Voor de Marketing & Kaartverkoop afdeling van Theatergezelschap Vis à Vis zijn we per 1 januari 2021 op zoek naar een gedreven Online Marketeer. Als Online Marketeer maak je beleid en voer je uit (in samenspraak met Hoofd Commerciële zaken) op gebied van (online) marketing, vormgeving en kaartverkoop. Je komt te werken in een jong, open en enthousiast team.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Medeverantwoordelijk voor het behalen van de kaartverkoop doelstelling.
 • Verantwoordelijk voor de online marketing.
 • Opmaken en versturen van nieuwsbrieven in Mailchimp.
 • Verbeteren en up to date houden van de website.
 • Bijhouden van social media kanalen.
 • Publieksonderzoek uitvoeren en analyseren.
 • Plannen, coördineren en evalueren van marketingactiviteiten.
 • Persberichten, nieuwsbrieven en andere publiciteitsteksten schrijven i.s.m. Hoofd Marketing.
 • Laten maken en bestellen van drukwerk.
 • Als Online marketeer word je aangestuurd door Hoofd Commerciële zaken.

Gewenste profiel

 • Relevante opleiding op minimaal HBO niveau.
 • Oog voor tekst en beeld.
 • Analytisch.
 • Cijfermatig inzicht en handig met Excel.
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal.
 • Aantoonbare ervaring met social media (met name Facebook ads) en online marketing (onder andere Google adwords).
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel, en een zelfstandige, initiatiefrijke en resultaatgerichte instelling.
 • Basiskennis van Photoshop (of soortgelijke programma’s).
 • Woonachtig binnen een straal van 50 km van de locatie en in het bezit van een rijbewijs.
 • Feeling met buiten- theater en of kunst.

We begrijpen dat je niet aan alle voorwaarden van deze duizendpoot functie kunt voldoen, maar wat ook heel handig zou zijn:

 • Ervaring met Mailchimp (of soortgelijke nieuwsbrieftools).
 • Ervaring met fotografie en/of film.
 • Ervaring met PremierePro (of een soortgelijk programma).
 • Ervaring met theater- of festival marketing & communicatie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die vanuit het kantoor van Vis à Vis in Almere werkt. Je past goed binnen onze organisatie als je waarde hecht aan: teamspirit, zelfstandigheid, oog voor detail en open communicatie.

Vis à Vis is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Wij bieden
Een functie binnen een gezellig team. Een hele bijzondere werkplek met veel ruimte voor ontwikkeling. Na proeftijd (één maand), een dienstverband van minimaal vijf maanden. Salaris en voorwaarden volgens CAO Toneel en Dans. Reiskostenvergoeding à € 0,19 per kilometer.

Interesse
Als je interesse hebt stuur dan je motivatiebrief en CV naar mascha@visavis.nl. Sluitingsdatum 30 november 2020. Voor vragen en informatie kun je Mascha bellen op telefoon: 06-28339729 of 036-5369933.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.