Vis à Vis: Medewerker Financiën

Vis à Vis in Almere zoekt een Medewerker Financiën voor 8 tot 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-11-2020Theatergezelschap Vis à Vis maakt al 30 jaar uniek theaterspektakel op locatie. Luchtige comedy, verbluffend spektakel en vernuftige verhaallijnen leiden het publiek met een knipoog langs de afgrond van zware dilemma’s. In al het theatrale geweld blijft de kleine menselijke maat de hoofdrol spelen. Het gezelschap is gevestigd in Almere Poort, met een eigen speellocatie, kantoor en restaurant. Jaarlijks heeft het gezelschap gemiddeld 40.000 bezoekers.

De eigen locatie wordt ook ingezet om andere theatrale acts of bands te ontvangen. In de winter van 2022 en 2024 maakt Vis à Vis in samenwerking met andere theatergroepen een winterproductie.

Vis à Vis zoekt per 4 januari 2021 een

Medewerker Financiën

8 tot 16 uur per week

Deze functie is voor 4 januari tot en met 1 juni 2021, met intentie tot verlenging.

Vis à Vis werkt met een Raad van Toezicht en een artistiek team (bestuur). De financiële afdeling wordt aangestuurd door de zakelijk leider. De assistent zakelijk leider neemt de aspecten van subsidies en kantoorzaken voor haar rekening en is jouw directe collega op het gebied van financiën. De administratiemedewerker boekt het merendeel van de facturen. De functie bestaat in januari, februari, maart uit twee dagen in de week en loopt daarna terug naar één dag in de week.

We streven naar een divers en inclusief personeelsbestand. Daarom nodigen we mensen van verschillende achtergronden of leeftijden nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Functie-omschrijving
Als medewerker financiën bestaat je functie uit het monitoren en bijwerken van de administratie. Jouw collega-administratiemedewerker boekt de facturen, omzetten, openstaande posten. In jouw rol hou je overzicht op de budgetten, boekhouding, bijzonderheden in de administratie en ondersteuning voor je collega. Je draagt zorg voor goede en nauwkeurige verwerking en hebt gevoel voor cijfers. Je ondersteunt daarnaast de assistent zakelijk leider in het opstellen van personeelscontracten en overige administratieve zaken.

Functie-eisen

 • Kennis en ervaring in het ondersteunen van administratie.
 • Affiniteit met cijfers.
 • Ervaring in boekhouding en het werken met een boekhoudprogramma (bij voorkeur Exact Online en Basecone).
 • Minimaal afgeronde mbo-opleiding op gebied van financiën of administratie.
 • Je werkt graag in teamverband, maar kunt ook een zelfstandige houding aannemen.

Administratie
De taken als administratiemedewerker zien er als volgt uit:

 • Aansluiting Exact tot begroting.
 • Samenwerking en aansturing administratiemedewerker.
 • ‘Rond maken’ van zaken in boekhouding indien nodig.
 • Opstellen van overeenkomsten met personeel.

Geboden wordt

 • Een veelzijdige baan in een uniek theatergezelschap op een bijzondere locatie.
 • Een team met bevlogen mensen.
 • Na proeftijd (1 maand), een dienstverband van minimaal vijf maanden voor 0,4/0,2 fte per week.
 • Salaris in schaal 5 volgens cao toneel en dans, op basis van opleiding en ervaring.

Vis à Vis  is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Contact- en vacature-informatie:
Voor meer informatie over het gezelschap kun je kijken op onze website of contact opnemen met Klaartje Wierbos via 036-536 99 33 of klaartje.wierbos@visavis.nl.

Reacties met cv kunnen tot uiterlijk 30 november 2020 verstuurd worden naar klaartje.wierbos@visavis.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.